Addtech är ett svenskt börsbolag som grundades 1984 och är verksamt inom teknikhandel. Bolaget erbjuder tekniska komponenter och systemlösningar till olika industrier och marknadssegment. Genom förvärv och organisk tillväxt har Addtech etablerat sig som en ledande aktör inom sin bransch.

Addtechs affärsmodell bygger på att förvärva och utveckla specialiserade teknikföretag inom olika nischer. Genom att samla kompetens och resurser kan bolaget erbjuda sina kunder ett brett utbud av produkter och tjänster. Addtechs kunder återfinns inom olika sektorer såsom industri, energi, telekom, medicinteknik och fordonsindustri.

Bolaget har en stark position på marknaden och har etablerat långsiktiga relationer med sina kunder. Genom att erbjuda högkvalitativa produkter och lösningar har Addtech skapat ett gott rykte och förtroende hos sina kunder.

Addtech är noterat på Stockholmsbörsen och har en stabil finansiell ställning. Bolaget har visat god lönsamhet och har en stark tillväxtstrategi. Genom att fortsätta förvärva och utveckla specialiserade teknikföretag strävar Addtech efter att stärka sin position på marknaden och öka sin lönsamhet.

Sammanfattningsvis är Addtech ett framgångsrikt börsbolag inom teknikhandel. Bolaget har etablerat sig som en ledande aktör inom sin bransch genom förvärv och organisk tillväxt. Med en stark position på marknaden och en stabil finansiell ställning är Addtech väl rustat för framtida tillväxt och framgång.
Telegram om bolaget Addtech

Addtech aktie

Namn
Addtech
Status
Listad
Ticker
ADDT B
Lista
Large Cap
Aktier
272 793 984
Sektor
Industri