Adtraction är ett börsbolag som specialiserar sig på affiliate marketing. Bolaget grundades år 2007 och har sedan dess blivit en ledande aktör inom branschen.

Affiliate marketing innebär att företag betalar en provision till Adtraction för varje kund eller försäljning som genereras genom deras marknadsföring. Adtraction fungerar som en mellanhand mellan annonsörer och publicister, och hjälper till att matcha rätt annons med rätt målgrupp.

Adtraction erbjuder en plattform där annonsörer kan skapa och hantera sina kampanjer, samt följa upp resultat och analysera data. Publicister å sin sida kan välja vilka annonsörer de vill samarbeta med och få tillgång till marknadsföringsmaterial och verktyg för att optimera sina kampanjer.

Bolaget har en bred portfölj av annonsörer inom olika branscher, vilket ger publicister möjlighet att hitta relevanta kampanjer för sin målgrupp. Adtraction har även ett nätverk av publicister över hela världen, vilket ger annonsörer möjlighet att nå ut till en global publik.

Adtraction har under åren byggt upp ett gott rykte inom branschen och har vunnit flera priser för sin innovativa och effektiva marknadsföring. Bolaget strävar efter att vara en pålitlig partner för både annonsörer och publicister, och arbetar ständigt med att utveckla och förbättra sina tjänster.

Sammanfattningsvis är Adtraction ett börsbolag som erbjuder affiliate marketing-tjänster till annonsörer och publicister. Med sin plattform och breda nätverk av partners är bolaget en ledande aktör inom branschen och strävar efter att vara en pålitlig och effektiv marknadsföringspartner.
Telegram om bolaget Adtraction

Adtraction aktie

Namn
Adtraction
Status
Listad
Ticker
ADTR
Lista
First North
Aktier
16 607 143
Sektor
Teknik