Alimak Group är ett globalt börsbolag som är specialiserat på vertikala tillträdessystem och hissar för industriella applikationer. Bolaget grundades 1948 och har sedan dess etablerat sig som en ledande aktör inom sin bransch.

Alimak Group erbjuder innovativa lösningar för att underlätta tillträde till höga och svåråtkomliga platser, vilket är särskilt viktigt inom industrier som bygg- och underhållssektorn. Deras produkter inkluderar hissar, plattformar och transportörer som kan användas både inomhus och utomhus.

Företaget har en stark närvaro på den globala marknaden och har kontor och produktionsanläggningar i flera länder runt om i världen. De betjänar kunder inom olika branscher, inklusive bygg, kraft, olja och gas, gruvdrift och offshore.

Alimak Group är känt för sin höga kvalitet och pålitlighet, och deras produkter är välkända för att vara säkra och effektiva. Bolaget strävar efter att ständigt utveckla och förbättra sina produkter för att möta kundernas behov och förväntningar.

Som ett börsbolag är Alimak Group engagerat i att skapa värde för sina aktieägare och att upprätthålla en stark finansiell ställning. Bolaget har en stabil och lönsam verksamhet och har visat en kontinuerlig tillväxt under åren.

Sammanfattningsvis är Alimak Group ett framstående börsbolag inom vertikala tillträdessystem och hissar. Med sin globala närvaro och högkvalitativa produkter fortsätter de att vara en pålitlig partner för industrier runt om i världen.
Telegram om bolaget Alimak Group

Alimak Group aktie

Namn
Alimak Group
Status
Listad
Ticker
ALIG
Lista
Mid Cap
Aktier
107 573 111
Sektor
Industri