Arlandastad Group är ett börsbolag som är verksamt inom fastighetsbranschen. Bolaget äger och förvaltar fastigheter i Arlandastad, ett område som ligger i närheten av Stockholm-Arlanda flygplats.

Arlandastad Group har en diversifierad fastighetsportfölj som inkluderar både kommersiella och industriella fastigheter. Bolaget strävar efter att erbjuda moderna och flexibla lokaler som möter kundernas behov och krav.

En av Arlandastad Groups styrkor är dess strategiska läge. Arlandastad är en viktig knutpunkt för både nationell och internationell handel och logistik. Genom att erbjuda attraktiva och funktionella fastigheter lockar bolaget till sig företag inom olika branscher och bidrar till områdets tillväxt och utveckling.

Arlandastad Group har även ett starkt fokus på hållbarhet och miljö. Bolaget strävar efter att minska sin miljöpåverkan genom att investera i energieffektiva lösningar och använda förnybar energi. Genom att vara en ansvarsfull fastighetsägare bidrar Arlandastad Group till en mer hållbar framtid.

Med sin långa erfarenhet och expertis inom fastighetsbranschen är Arlandastad Group en pålitlig och pålitlig partner för både hyresgäster och investerare. Bolaget fortsätter att växa och utvecklas för att möta marknadens behov och förväntningar.
Telegram om bolaget Arlandastad Group

Arlandastad Group aktie

Namn
Arlandastad Group
Status
Listad
Ticker
AGROUP
Lista
First North
Aktier
63 255 586
Sektor
Finans