Billerud är ett svenskt börsbolag som är specialiserat inom förpackningslösningar och pappersprodukter. Företaget grundades 1930 och har sedan dess vuxit till att bli en av de ledande aktörerna inom sin bransch.

Billerud erbjuder ett brett utbud av förpackningslösningar för olika industrier, inklusive livsmedel, drycker, läkemedel och kosmetika. Deras produkter inkluderar kartong, papper och specialförpackningar som är hållbara och miljövänliga.

Företaget har en stark hållbarhetsprofil och strävar efter att minska sin miljöpåverkan genom att använda förnybara och återvinningsbara material. De arbetar också aktivt med att minska koldioxidutsläppen och främja cirkulär ekonomi.

Billerud är noterat på Stockholmsbörsen och har en stabil finansiell ställning. Bolaget har visat god tillväxt de senaste åren och har en stark position på marknaden. De har även expanderat internationellt och har produktionsanläggningar i flera länder runt om i världen.

Sammanfattningsvis är Billerud ett framstående börsbolag inom förpackningsindustrin. Med sin fokus på hållbarhet och innovativa lösningar har de etablerat sig som en pålitlig partner för företag som behöver förpackningslösningar av hög kvalitet.
Telegram om bolaget Billerud

Billerud aktie

Namn
Billerud
Status
Listad
Ticker
BILL
Lista
Large Cap
Aktier
249 611 422
Sektor
Råvaror