Biotage är ett börsbolag inom life science-industrin som fokuserar på att utveckla och tillverka innovativa lösningar inom analytisk kemi och separationsteknik. Bolaget grundades 2003 och har sitt huvudkontor i Uppsala, Sverige.

Biotage erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom områden som organisk syntes, peptid- och oligonukleotidsyntes, samt analytisk kemi. Deras produkter används främst inom forskning och utveckling inom läkemedelsindustrin, bioteknik och akademisk forskning.

Bolaget har en stark position på marknaden och har etablerat sig som en pålitlig leverantör av högkvalitativa produkter och lösningar. Biotage har även ett globalt nätverk av distributörer och samarbetspartners för att kunna nå ut till kunder över hela världen.

Biotage har en tydlig strategi för tillväxt och innovation, och investerar kontinuerligt i forskning och utveckling för att kunna erbjuda sina kunder de senaste och mest avancerade produkterna. Bolaget strävar också efter att vara en hållbar aktör och arbetar aktivt med att minska sin miljöpåverkan och främja hållbara affärsprinciper.

Med sin starka position på marknaden och fokus på innovation och hållbarhet, ser framtiden ljus ut för Biotage. Bolaget fortsätter att expandera och erbjuda nya lösningar inom analytisk kemi och separationsteknik, och förväntas fortsätta vara en ledande aktör inom life science-industrin.
Telegram om bolaget Biotage

Biotage aktie

Namn
Biotage
Status
Listad
Ticker
BIOT
Lista
Large Cap
Aktier
80 667 695
Sektor
Hälsovård