Björn Borg är ett svenskt börsbolag som är känt för sina sportkläder och accessoarer. Företaget grundades av den legendariska tennisspelaren Björn Borg och har sedan dess blivit en global aktör inom modeindustrin.

Björn Borg erbjuder ett brett utbud av produkter för både män och kvinnor, inklusive träningskläder, underkläder, badkläder och skor. Företagets design kännetecknas av sin sportiga och trendiga stil, vilket har gjort det populärt bland både idrottare och modeentusiaster.

Björn Borg är inte bara känt för sina produkter, utan också för sitt engagemang inom hållbarhet och socialt ansvarstagande. Företaget strävar efter att minimera sin miljöpåverkan genom att använda hållbara material och produktionsmetoder. Dessutom stödjer Björn Borg olika välgörenhetsprojekt och initiativ för att främja jämlikhet och inkludering.

Som börsbolag har Björn Borg visat sig vara framgångsrikt och har kontinuerligt ökat sin omsättning och vinst. Företaget har etablerat sig på marknader över hela världen och har en stark närvaro både online och i fysiska butiker.

Sammanfattningsvis är Björn Borg ett framstående börsbolag inom modeindustrin, känt för sina sportkläder och accessoarer. Med sin sportiga och trendiga design, hållbarhetsengagemang och framgångsrika affärsmodell fortsätter företaget att vara en ledande aktör på marknaden.
Telegram om bolaget Björn Borg

Björn Borg aktie

Namn
Björn Borg
Status
Listad
Ticker
BORG
Lista
Small cap
Aktier
25 148 384
Sektor
Konsumentvaror