Bure Equity är ett svenskt börsbolag som grundades 1993 och är noterat på Stockholmsbörsen. Bolaget är en investeringsfirma som fokuserar på att förvärva och utveckla företag inom olika branscher.

Bure Equity har en bred portfölj av investeringar inom sektorer som industri, teknik, fastigheter och tjänster. Bolaget strävar efter att vara en aktiv ägare och arbetar tätt tillsammans med sina portföljbolag för att skapa långsiktig tillväxt och värde.

Genom att tillhandahålla kapital, kompetens och nätverk hjälper Bure Equity sina portföljbolag att expandera och förbättra sin konkurrenskraft. Bolaget har en erfaren ledning och styrelse som har gedigen kunskap och erfarenhet inom företagsutveckling och investeringar.

Bure Equity har en stark finansiell ställning och har över åren byggt upp en imponerande track record av framgångsrika investeringar. Bolaget har också en tydlig strategi för att skapa värde för sina aktieägare genom att aktivt förvalta sin portfölj och genomföra lönsamma exitaffärer.

Sammanfattningsvis är Bure Equity ett väletablerat börsbolag som investerar i och utvecklar företag inom olika branscher. Bolaget har en stark finansiell ställning och en erfaren ledning som strävar efter att skapa långsiktig tillväxt och värde för sina aktieägare.
Telegram om bolaget Bure Equity

Bure Equity aktie

Namn
Bure Equity
Status
Listad
Ticker
BURE
Lista
Large Cap
Aktier
74 252 057
Sektor
Finans