Cibus Nordic Real Estate är ett börsbolag som fokuserar på att investera i och förvalta fastigheter inom livsmedelssektorn i Norden. Bolaget grundades 2018 och har sedan dess blivit en ledande aktör inom sitt område.

Cibus Nordic Real Estate äger och förvaltar ett brett utbud av fastigheter, inklusive livsmedelsbutiker, stormarknader och distributionscentraler. Deras portfölj består av välbelägna och attraktiva fastigheter som hyrs ut till stabila och långsiktiga hyresgäster.

Bolaget har en tydlig strategi att expandera och diversifiera sin fastighetsportfölj. Genom att förvärva nya fastigheter och utveckla befintliga, strävar Cibus Nordic Real Estate efter att skapa värde för sina aktieägare.

En viktig del av Cibus Nordic Real Estates affärsmodell är att ha starka och långsiktiga relationer med sina hyresgäster. Genom att erbjuda moderna och attraktiva fastigheter, samt god service och flexibilitet, strävar bolaget efter att vara en pålitlig partner för sina hyresgäster.

Cibus Nordic Real Estate är noterat på Nasdaq Stockholm och har en stark finansiell ställning. Bolaget har en erfaren och kompetent ledning som har en gedigen kunskap om fastighetsmarknaden och livsmedelssektorn.

Sammanfattningsvis är Cibus Nordic Real Estate ett börsbolag som är specialiserat på att investera i och förvalta fastigheter inom livsmedelssektorn i Norden. Genom att ha en diversifierad portfölj och starka relationer med sina hyresgäster, strävar bolaget efter att skapa värde för sina aktieägare.
Telegram om bolaget Cibus Nordic Real Estate

Cibus Nordic Real Estate aktie

Namn
Cibus Nordic Real Estate
Status
Listad
Ticker
CIBUS
Lista
Mid Cap
Aktier
57 246 140
Sektor
Finans