Coor Service Management Holding är ett ledande börsbolag inom facility management och service management. Bolaget grundades 1998 och har sedan dess etablerat sig som en pålitlig och innovativ aktör inom branschen.

Coor erbjuder en bred portfölj av tjänster inom fastighetsförvaltning, arbetsplatslösningar, teknisk service, säkerhet och catering. Bolaget arbetar med att skapa effektiva och hållbara lösningar för sina kunder, oavsett om det handlar om stora företag, offentliga institutioner eller fastighetsägare.

En av Coors styrkor är deras förmåga att anpassa sig efter kundernas behov och önskemål. Genom att erbjuda skräddarsydda lösningar kan de hjälpa sina kunder att optimera sin verksamhet och skapa en bättre arbetsmiljö för sina anställda.

Coor är även känt för sin höga kvalitet och professionalism. Bolaget har en stark fokus på att leverera service av högsta standard och att alltid vara tillgängliga för sina kunder. Genom att ha en välutbildad och engagerad personal kan de garantera att deras kunder får den bästa möjliga servicen.

Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm och har en stark finansiell ställning. Coor har visat en stabil tillväxt och lönsamhet under de senaste åren och har en stark position på marknaden.

Sammanfattningsvis är Coor Service Management Holding ett pålitligt och innovativt börsbolag inom facility management och service management. Med sin breda portfölj av tjänster och sin förmåga att anpassa sig efter kundernas behov är de en stark aktör på marknaden.
Telegram om bolaget Coor Service Management Holding

Coor Service Management Holding aktie

Namn
Coor Service Management Holding
Status
Listad
Ticker
COOR
Lista
Mid Cap
Aktier
95 812 022
Sektor
Industri