Duni är ett börsbolag som är specialiserat på att tillverka och sälja förpacknings- och dukningslösningar för restauranger, hotell och cateringbranschen. Bolaget grundades 1949 och har sedan dess vuxit till att bli en ledande aktör inom sin bransch.

Duni erbjuder ett brett sortiment av produkter, inklusive servetter, dukar, tallrikar, glas och bestick. Deras produkter är kända för sin höga kvalitet och innovativa design, vilket har gjort dem populära bland både kunder och restaurangägare.

Bolaget har en stark närvaro på den internationella marknaden och säljer sina produkter i över 40 länder. De har även etablerat egna produktionsanläggningar i flera länder för att säkerställa en effektiv och hållbar produktion.

Duni är också engagerade i hållbarhetsarbete och strävar efter att minska sin miljöpåverkan. De arbetar aktivt med att utveckla mer hållbara produkter och har bland annat lanserat återvinningsbara och biologiskt nedbrytbara alternativ.

Som börsbolag är Duni noterat på Nasdaq Stockholm och har en stabil ekonomisk utveckling. Bolaget har visat god tillväxt och lönsamhet under de senaste åren, vilket har bidragit till att stärka deras position på marknaden.

Sammanfattningsvis är Duni ett börsbolag som erbjuder högkvalitativa förpacknings- och dukningslösningar för restauranger och hotell. Med sin starka närvaro på den internationella marknaden och fokus på hållbarhet, fortsätter Duni att vara en ledande aktör inom sin bransch.
Telegram om bolaget Duni

Duni aktie

Namn
Duni
Status
Listad
Ticker
DUNI
Lista
Mid Cap
Aktier
46 999 032