Dustin Group är ett börsbolag som är specialiserat inom IT och elektronik. Bolaget grundades 1984 och har sedan dess vuxit till att bli en av Nordens ledande återförsäljare inom sitt område.

Dustin Group erbjuder ett brett sortiment av produkter och tjänster inom IT och elektronik, både till företag och privatpersoner. Bolaget har en stark närvaro online och driver även fysiska butiker runt om i Norden.

En av Dustin Groups styrkor är deras kompetenta och engagerade medarbetare. Bolaget sätter stor vikt vid att erbjuda kundservice av hög kvalitet och att kunna ge sina kunder rätt produkter och lösningar för deras behov.

Dustin Group är även engagerade i hållbarhetsfrågor och strävar efter att vara en ansvarsfull aktör inom sin bransch. Bolaget arbetar aktivt med att minska sin miljöpåverkan och att främja en hållbar utveckling.

Som börsbolag är Dustin Group noterade på Stockholmsbörsen och har en stabil ekonomisk utveckling. Bolaget har visat god tillväxt och lönsamhet under de senaste åren och har en stark position på marknaden.

Sammanfattningsvis är Dustin Group ett framstående börsbolag inom IT och elektronik, med en stark närvaro i Norden. Bolaget erbjuder ett brett sortiment av produkter och tjänster, har kompetenta medarbetare och är engagerade i hållbarhetsfrågor. Med sin stabila ekonomiska utveckling och starka position på marknaden är Dustin Group en aktör att räkna med inom sin bransch.
Telegram om bolaget Dustin Group

Dustin Group aktie

Namn
Dustin Group
Status
Listad
Ticker
DUST
Lista
Mid Cap
Aktier
113 943 776
Sektor
Konsumenttjänster