Electrolux Professional är ett börsbolag som är specialiserat på professionella lösningar inom matlagning, diskning och tvättning. Företaget erbjuder innovativa produkter och tjänster till restauranger, hotell, tvättstugor och andra kommersiella verksamheter över hela världen.

Med över 100 års erfarenhet inom branschen har Electrolux Professional etablerat sig som en pålitlig och pålitlig partner för sina kunder. Företaget strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter som är hållbara, energieffektiva och användarvänliga.

Electrolux Professional har en bred produktportfölj som inkluderar ugnar, spisar, diskmaskiner, tvättmaskiner och torktumlare. Dessa produkter är utformade för att möta de specifika behoven hos olika kunder och kan anpassas för att passa olika kök och tvättstugor.

Företaget är också engagerat i att främja hållbarhet och miljömedvetenhet. Electrolux Professional strävar efter att minska sin miljöpåverkan genom att erbjuda energieffektiva produkter och genom att implementera hållbara produktionsmetoder.

Electrolux Professional är en global aktör med närvaro i över 100 länder. Företaget har ett starkt nätverk av återförsäljare och servicepartners som säkerställer att deras produkter når kunder över hela världen.

Sammanfattningsvis är Electrolux Professional ett börsbolag som erbjuder professionella lösningar inom matlagning, diskning och tvättning. Med sin breda produktportfölj, hållbarhetsfokus och globala närvaro är företaget en pålitlig partner för kommersiella verksamheter över hela världen.
Telegram om bolaget Electrolux Professional

Electrolux Professional aktie

Namn
Electrolux Professional
Status
Listad
Ticker
EPRO B
Lista
Large Cap
Aktier
287 397 450
Sektor
Industri