Eniro Group är ett börsbolag som är specialiserat på digital marknadsföring och söktjänster. Bolaget grundades 2000 och har sedan dess blivit en ledande aktör inom branschen i Norden.

Eniro Group erbjuder olika digitala marknadsföringslösningar för företag, inklusive sökmotoroptimering, annonsering och webbutveckling. Deras söktjänster inkluderar en onlinekatalog och en karttjänst som hjälper användare att hitta företag och platser i sin närhet.

Bolaget har en stark närvaro i Sverige, Norge, Danmark och Finland och har etablerat sig som en pålitlig partner för företag som vill synas online. Eniro Group har också expanderat till andra områden, som till exempel e-handel och digitala betalningslösningar.

Trots den snabba utvecklingen inom digital marknadsföring och söktjänster har Eniro Group lyckats behålla sin position som en av de ledande aktörerna på marknaden. Bolaget har genom åren anpassat sig till förändrade trender och teknologier för att fortsätta erbjuda innovativa och effektiva lösningar till sina kunder.

Eniro Group är noterat på Nasdaq Stockholm och har en stark finansiell ställning. Bolaget har en dedikerad och kompetent personalstyrka som arbetar för att leverera högkvalitativa tjänster och resultat till sina kunder.

Sammanfattningsvis är Eniro Group ett börsbolag som erbjuder digital marknadsföring och söktjänster till företag i Norden. Med sin starka närvaro och expertis inom branschen har bolaget etablerat sig som en pålitlig partner för företag som vill synas online.
Telegram om bolaget Eniro Group

Eniro Group aktie

Namn
Eniro Group
Status
Listad
Ticker
ENRO
Lista
Small cap
Aktier
746 182 472
Sektor
Konsumenttjänster