Fasadgruppen är ett börsbolag som är specialiserat inom fasadrenovering och underhåll av fastigheter. Bolaget grundades år 2005 och har sedan dess etablerat sig som en ledande aktör inom branschen.

Fasadgruppen erbjuder en bred portfölj av tjänster inom fasadrenovering, såsom målning, putsning, reparation och byte av fasadmaterial. Bolaget har även kompetens inom energieffektivisering och kan erbjuda lösningar för att minska energiförbrukningen i fastigheter.

Med en stark närvaro på marknaden och ett välrenommerat varumärke har Fasadgruppen lyckats attrahera både privata och offentliga kunder. Bolaget har genom åren genomfört framgångsrika projekt inom både bostads- och kommersiella fastigheter.

Fasadgruppen är noterat på Stockholmsbörsen och har visat en stabil tillväxt och lönsamhet över tid. Bolaget har en stark finansiell ställning och har investerat i modern teknik och utrustning för att kunna erbjuda högkvalitativa och effektiva lösningar till sina kunder.

Med en stark position på marknaden och en kompetent och erfaren personalstyrka ser Fasadgruppen fram emot att fortsätta växa och utvecklas inom fasadrenoveringsbranschen. Bolaget strävar efter att vara en pålitlig partner för sina kunder och att leverera hållbara och estetiskt tilltalande lösningar för fastigheter.
Telegram om bolaget Fasadgruppen

Fasadgruppen aktie

Namn
Fasadgruppen
Status
Listad
Ticker
FG
Lista
Mid Cap
Aktier
49 623 830
Sektor
Industri