Fenix Outdoor är ett börsbolag som är specialiserat inom outdoor- och sportutrustning. Företaget grundades 1993 och har sedan dess etablerat sig som en ledande aktör inom branschen. Fenix Outdoor äger och driver flera välkända varumärken, inklusive Fjällräven, Tierra, Primus och Hanwag.

Företagets huvudsakliga fokus ligger på att erbjuda högkvalitativa och hållbara produkter för friluftsliv och äventyr. Deras sortiment inkluderar allt från kläder och skor till tält och köksutrustning. Fenix Outdoor strävar efter att erbjuda produkter som är både funktionella och miljövänliga.

Bolaget har en stark närvaro både i Sverige och internationellt, med försäljning i över 30 länder. Fenix Outdoor har en stark position på marknaden och har lyckats bygga upp ett lojalt kundföljande genom åren. Företaget har även ett starkt fokus på hållbarhet och arbetar aktivt för att minska sin miljöpåverkan.

Fenix Outdoor är noterat på Stockholmsbörsen och har visat en stabil tillväxt och lönsamhet över tid. Bolaget har en stark ledning och en tydlig strategi för att fortsätta växa och utvecklas inom outdoor- och sportutrustningsbranschen. Med sitt breda sortiment av högkvalitativa produkter och sitt fokus på hållbarhet ser Fenix Outdoor ut att fortsätta vara en framgångsrik aktör på marknaden.
Telegram om bolaget Fenix Outdoor

Fenix Outdoor aktie

Namn
Fenix Outdoor
Status
Listad
Ticker
FOI B
Lista
Large Cap
Aktier
35 060 000
Sektor
Konsumentvaror