Formpipe Software är ett svenskt börsbolag som grundades 2004 och är specialiserat på att utveckla och leverera programvarulösningar för informationshantering. Bolaget erbjuder sina kunder lösningar inom områden som dokumenthantering, arkivering, compliance och processautomatisering.

Formpipe Software har etablerat sig som en ledande aktör inom sitt område och har kunder inom både offentlig sektor och privat sektor. Bolaget har kontor i flera länder, inklusive Sverige, Norge, Danmark, Storbritannien och USA.

En av Formpipe Softwares mest kända produkter är deras ECM-plattform (Enterprise Content Management), som hjälper företag och organisationer att effektivt hantera och organisera sina dokument och information. Plattformen erbjuder avancerade funktioner för sökning, versionering, behörighetsstyrning och integration med andra system.

Formpipe Software har visat sig vara en stabil och lönsam investering för aktieägare. Bolaget har haft en stadig tillväxt de senaste åren och har en stark finansiell ställning. Dessutom har bolaget en stark position på marknaden och fortsätter att utveckla innovativa lösningar för att möta kundernas behov.

Sammanfattningsvis är Formpipe Software ett framstående börsbolag inom programvarubranschen, med en stark position på marknaden och en imponerande produktportfölj. Bolaget fortsätter att växa och leverera innovativa lösningar för informationshantering, vilket gör det till en intressant investeringsmöjlighet.
Telegram om bolaget Formpipe Software

Formpipe Software aktie

Namn
Formpipe Software
Status
Listad
Ticker
FPIP
Lista
Small cap
Aktier
54 217 825
Sektor
Teknik