Hexagon är ett globalt börsbolag som är specialiserat inom mätteknik och geospatiala lösningar. Bolaget grundades 1992 och har sedan dess vuxit till att bli en ledande aktör inom sin bransch.

Hexagon erbjuder innovativa produkter och tjänster inom områden som industriell mätning, geografisk informationssystem (GIS), tillverkningslösningar och säkerhetslösningar. Bolaget har en bred kundbas som sträcker sig över olika sektorer, inklusive tillverkning, bygg- och anläggning, energi, transport och försvar.

En av Hexagons mest kända produkter är deras mätarmar och laserskannrar som används för att noggrant mäta och analysera olika objekt och ytor. Dessa produkter är avgörande för att säkerställa kvalitet och precision inom tillverkningsindustrin.

Hexagon har också utvecklat avancerade geospatiala lösningar som hjälper till att samla in och analysera geografisk information. Dessa lösningar används inom områden som stadsplanering, miljöövervakning och naturresursförvaltning.

Bolaget har en stark global närvaro med kontor och dotterbolag över hela världen. Hexagon är noterat på Stockholmsbörsen och har en stabil finansiell ställning.

Hexagon fortsätter att driva innovation och utveckling inom mätteknik och geospatiala lösningar. Bolaget strävar efter att hjälpa sina kunder att öka effektiviteten, minska kostnaderna och förbättra kvaliteten i sina verksamheter. Med sin expertis och tekniska kompetens är Hexagon väl positionerat för att fortsätta vara en ledande aktör inom sin bransch.
Telegram om bolaget Hexagon

Hexagon aktie

Namn
Hexagon
Status
Listad
Ticker
HEXA B
Lista
Large Cap
Aktier
2 705 477 888
Sektor
Teknik