Holmen är ett svenskt börsbolag som är verksamt inom skogsindustrin. Bolaget grundades redan år 1873 och har sedan dess utvecklats till en av de ledande aktörerna inom branschen. Holmen är specialiserat på att producera papper, kartong och trävaror.

Bolaget har en stark hållbarhetsprofil och strävar efter att bedriva sin verksamhet på ett ansvarsfullt sätt. Holmen har satt upp ambitiösa mål för att minska sin miljöpåverkan och arbetar aktivt med att bevara och skydda skogarna där de bedriver sin verksamhet. De har även investerat i förnybar energi och använder sig av moderna tekniker för att effektivisera sin produktion.

Holmen är noterat på Stockholmsbörsen och har en stabil ekonomisk utveckling. Bolaget har visat på god lönsamhet och har en stark finansiell ställning. Holmen har även en stark position på marknaden och har etablerat långsiktiga samarbeten med sina kunder.

Framtiden ser ljus ut för Holmen då efterfrågan på deras produkter förväntas öka. Papper och kartong används i stor utsträckning inom förpackningsindustrin och trävaror används inom byggsektorn. Holmen har även potential att expandera internationellt och öka sin närvaro på globala marknader.

Sammanfattningsvis är Holmen ett väletablerat börsbolag inom skogsindustrin med en stark hållbarhetsprofil. Bolaget har visat på god lönsamhet och har en stabil ekonomisk utveckling. Med sin starka position på marknaden och potential att expandera internationellt ser framtiden lovande ut för Holmen.
Telegram om bolaget Holmen

Holmen aktie

Namn
Holmen
Status
Listad
Ticker
HOLM B
Lista
Large Cap
Aktier
162 512 324
Sektor
Råvaror