Lundin Mining Corporation är ett kanadensiskt börsbolag som är verksamt inom gruvindustrin. Bolaget grundades 1994 och har sitt huvudkontor i Toronto, Kanada. Lundin Mining är specialiserat på att utforska, utveckla och producera olika metaller, inklusive koppar, zink, nickel och bly.

Bolaget har gruvprojekt över hela världen, inklusive i Kanada, Sverige, Portugal och Chile. Deras gruvor är kända för att vara högkvalitativa och lönsamma. Lundin Mining har en stark position inom kopparproduktion och är en av de största producenterna i världen.

Företaget är känt för sin hållbara och ansvarsfulla gruvdrift. De strävar efter att minimera sin påverkan på miljön och arbetar aktivt med att förbättra arbetsförhållandena för sina anställda. Lundin Mining har också ett starkt engagemang för att stödja de lokala samhällena där de är verksamma genom olika sociala och ekonomiska initiativ.

Lundin Mining Corporation är noterat på Toronto Stock Exchange och har en stark finansiell ställning. Bolaget har visat en stabil tillväxt och lönsamhet under åren och har en stark position inom gruvindustrin. Med sin expertis och erfarenhet fortsätter Lundin Mining att vara en ledande aktör inom gruvsektorn och strävar efter att fortsätta växa och utvecklas.
Telegram om bolaget Lundin Mining

Lundin Mining aktie

Namn
Lundin Mining
Status
Listad
Ticker
LUMI
Lista
Large Cap
Aktier
771 027 117
Sektor
Råvaror