Munters Group AB är ett ledande börsbolag inom energieffektiva luftbehandlingslösningar. Bolaget grundades 1955 och har sedan dess utvecklat innovativa teknologier för att förbättra inomhusklimatet och minska energiförbrukningen.

Munters erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom områden som fukt- och klimatkontroll, luftrenhet och energiåtervinning. Deras lösningar används inom olika branscher, inklusive kommersiella fastigheter, livsmedelsindustrin, datacenter och jordbruk.

Bolaget har en stark global närvaro med försäljning och service i över 30 länder. De arbetar aktivt med att utveckla hållbara och miljövänliga lösningar för att möta de ökande kraven på energieffektivitet och hållbarhet.

Munters Group AB är noterat på Stockholmsbörsen och har en stabil finansiell ställning. Bolaget har visat stark tillväxt och lönsamhet under de senaste åren och har en stark position på marknaden.

Med sin expertis inom luftbehandling och energieffektivitet fortsätter Munters att vara en pålitlig partner för företag och organisationer som strävar efter att förbättra inomhusmiljön och minska sin miljöpåverkan.
Telegram om bolaget Munters Group

Munters Group aktie

Namn
Munters Group
Status
Listad
Ticker
MTRS
Lista
Large Cap
Aktier
184 457 817
Sektor
Industri