Mycronic är ett svenskt börsbolag som är specialiserat inom avancerad maskinteknik för elektronikindustrin. Bolaget grundades 1954 och har sedan dess utvecklat och tillverkat avancerade maskiner för produktion av elektronikkomponenter.

Mycronic erbjuder ett brett utbud av produkter och lösningar inom områden som mönsteravkänning, exponering och montering av elektronikkomponenter. Deras maskiner används av företag över hela världen för att tillverka allt från mobiltelefoner och datorer till medicintekniska produkter och fordonselektronik.

Bolaget har en stark position på marknaden och är känt för sin höga kvalitet och tekniska innovation. Mycronic har ett globalt nätverk av kunder och samarbetspartners och har kontor och produktionsanläggningar i flera länder runt om i världen.

Mycronic är noterat på Stockholmsbörsen och har en stabil ekonomisk utveckling. Bolaget har visat god tillväxt de senaste åren och har en stark orderbok. Mycronic fortsätter att investera i forskning och utveckling för att kunna erbjuda sina kunder de bästa och mest avancerade lösningarna inom elektronikproduktion.

Sammanfattningsvis är Mycronic ett ledande börsbolag inom avancerad maskinteknik för elektronikindustrin. Med sin tekniska expertis och innovativa produkter fortsätter bolaget att vara en viktig aktör på marknaden och bidrar till att driva framtidens elektronikproduktion.
Telegram om bolaget Mycronic

Mycronic aktie

Namn
Mycronic
Status
Listad
Ticker
MYCR
Lista
Large Cap
Aktier
97 916 509
Sektor
Teknik