Nanologica är ett svenskt börsbolag som är specialiserat inom nanoteknik och materialvetenskap. Bolaget utvecklar och kommersialiserar avancerade nanoporösa material för olika applikationer inom läkemedel, livsmedel och miljöteknik.

Nanologica har en unik teknologi som möjliggör tillverkning av nanoporösa material med specifika egenskaper och storlek. Dessa material kan användas för att separera och rena molekyler, vilket har stor potential inom exempelvis läkemedelsproduktion och vattenrening.

Bolaget har även utvecklat en plattform för läkemedelsformulering, där de kan förbättra läkemedelsupptaget och effektiviteten genom att inkapsla läkemedel i sina nanoporösa material. Detta kan leda till bättre behandlingar och minskade biverkningar för patienter.

Nanologica har etablerat samarbeten med flera stora läkemedelsföretag och forskningsinstitutioner för att utveckla och testa sina produkter. Bolaget har också fått flera patent beviljade för sin teknologi och har en stark intellektuell egendom.

Med sin innovativa teknologi och starka forskningsbakgrund har Nanologica potentialen att revolutionera olika industrier och bidra till en hållbar utveckling. Bolaget är noterat på Stockholmsbörsen och har en stark position på marknaden för nanoporösa material.
Telegram om bolaget Nanologica

Nanologica aktie

Namn
Nanologica
Status
Listad
Ticker
NICA
Lista
Small cap
Aktier
36 146 142
Sektor
Hälsovård