NCAB Group är ett börsbolag som är specialiserat på att tillhandahålla kretskortslösningar till elektronikindustrin. Bolaget grundades 1993 och har sedan dess etablerat sig som en ledande aktör inom sin bransch.

NCAB Group erbjuder sina kunder högkvalitativa kretskort som används i allt från mobiltelefoner och datorer till medicintekniska produkter och fordonselektronik. Bolaget har byggt upp ett globalt nätverk av tillverkningspartners för att kunna erbjuda sina kunder konkurrenskraftiga priser och korta leveranstider.

En av NCAB Groups styrkor är deras fokus på hållbarhet och ansvarsfullt företagande. Bolaget arbetar aktivt för att minska sin miljöpåverkan och säkerställa att deras leverantörer uppfyller höga krav på arbetsförhållanden och mänskliga rättigheter.

NCAB Group är noterat på Nasdaq Stockholm och har en stark finansiell ställning. Bolaget har visat en stabil tillväxt och lönsamhet under de senaste åren, vilket har bidragit till att stärka deras position på marknaden.

Sammanfattningsvis är NCAB Group ett börsbolag som erbjuder högkvalitativa kretskortslösningar till elektronikindustrin. Med sin fokus på hållbarhet och ansvarsfullt företagande har bolaget etablerat sig som en ledande aktör inom branschen och visar en stabil tillväxt och lönsamhet.
Telegram om bolaget NCAB Group

NCAB Group aktie

Namn
NCAB Group
Status
Listad
Ticker
NCAB
Lista
Large Cap
Aktier
186 971 240
Sektor
Teknik