Nolato är ett svenskt börsbolag som grundades 1938 och är idag en ledande tillverkare av polymerprodukter och komponenter. Bolaget är verksamt inom tre affärsområden: Medical Solutions, Industrial Solutions och Integrated Solutions.

Inom Medical Solutions tillverkar Nolato medicintekniska produkter och komponenter för bland annat diagnostik, kirurgi och inhalation. Bolaget har lång erfarenhet inom detta område och levererar högkvalitativa lösningar till globala medicinteknikföretag.

Inom Industrial Solutions erbjuder Nolato plastkomponenter och systemlösningar för olika industrier, såsom fordons-, telekom- och energisektorn. Bolaget har avancerad teknisk kompetens och arbetar nära sina kunder för att utveckla skräddarsydda lösningar som möter deras specifika behov.

Inom Integrated Solutions erbjuder Nolato helhetslösningar inom elektronikproduktion, inklusive design, tillverkning och montering av elektronikkomponenter. Bolaget har avancerade produktionsanläggningar och erbjuder högkvalitativa och kostnadseffektiva lösningar till sina kunder.

Nolato är känt för sin höga kvalitet, tekniska expertis och innovativa lösningar. Bolaget har en stark global närvaro med produktionsanläggningar och försäljningskontor i flera länder runt om i världen. Nolato är noterat på Stockholmsbörsen och har en stabil finansiell historia.

Genom att fortsätta att utveckla sina produkter och tjänster och att vara en pålitlig partner för sina kunder, fortsätter Nolato att vara en framstående aktör inom polymerindustrin.
Telegram om bolaget Nolato

Nolato aktie

Namn
Nolato
Status
Listad
Ticker
NOLA B
Lista
Large Cap
Aktier
269 377 080
Sektor
Industri