Ortivus är ett svenskt börsbolag som specialiserar sig inom medicinsk teknologi och digitala lösningar för sjukvården. Bolaget grundades 1985 och har sedan dess varit en ledande aktör inom sitt område.

Ortivus erbjuder innovativa produkter och tjänster som syftar till att förbättra effektiviteten och kvaliteten inom sjukvården. Deras huvudsakliga fokus ligger på att utveckla och leverera lösningar inom akutsjukvård och hjärtövervakning.

En av Ortivus mest framstående produkter är deras mobila lösning för hjärtövervakning, som möjliggör att patienter kan övervakas och diagnostiseras utan att behöva vara fysiskt närvarande på sjukhuset. Detta sparar tid och resurser samtidigt som det ger en snabbare och mer effektiv vård.

Bolaget har även utvecklat en plattform för akutsjukvård som integrerar olika medicinska system och ger vårdpersonalen tillgång till patientinformation i realtid. Detta underlättar kommunikationen och samarbetet mellan olika vårdgivare och bidrar till en mer samordnad och säker vård.

Ortivus är noterat på Nasdaq Stockholm och har en stark position på marknaden. Bolaget fortsätter att investera i forskning och utveckling för att kunna erbjuda ännu mer avancerade och innovativa lösningar inom medicinsk teknologi. Med sin expertis och erfarenhet är Ortivus väl positionerat för att fortsätta vara en ledande aktör inom sitt område och bidra till att förbättra sjukvården både i Sverige och internationellt.
Telegram om bolaget Ortivus

Ortivus aktie

Namn
Ortivus
Status
Listad
Ticker
ORTI B
Lista
Small cap
Aktier
44 307 468
Sektor
Hälsovård