Platzer Fastigheter Holding är ett börsbolag som är verksamt inom fastighetsbranschen. Bolaget äger och förvaltar kommersiella fastigheter, främst inom kontor och handel, i Göteborgsregionen.

Platzer Fastigheter Holding grundades 1997 och har sedan dess vuxit till att bli en av de ledande aktörerna inom fastighetssektorn i regionen. Bolaget har en stark portfölj av fastigheter som är strategiskt belägna i attraktiva områden med god tillgänglighet och närhet till viktiga infrastrukturer.

Företagets affärsidé är att erbjuda moderna och flexibla lokaler som möter kundernas behov och önskemål. Platzer Fastigheter Holding strävar efter att skapa långsiktiga relationer med sina hyresgäster och arbetar aktivt med att utveckla och förbättra sina fastigheter för att möta marknadens krav och förväntningar.

Bolaget har en stabil ekonomisk grund och en stark finansiell ställning, vilket gör att de kan fortsätta investera i nya fastigheter och utveckla sin befintliga portfölj. Platzer Fastigheter Holding är även engagerade i hållbarhetsfrågor och strävar efter att minska sin miljöpåverkan genom energieffektivisering och användning av förnybar energi.

Sammanfattningsvis är Platzer Fastigheter Holding ett väletablerat börsbolag inom fastighetsbranschen som erbjuder moderna och attraktiva lokaler i Göteborgsregionen. Med sin starka ekonomi och fokus på hållbarhet är bolaget väl positionerat för fortsatt tillväxt och framgång.
Telegram om bolaget Platzer Fastigheter Holding

Platzer Fastigheter Holding aktie

Namn
Platzer Fastigheter Holding
Status
Listad
Ticker
PLAZ B
Lista
Large Cap
Aktier
119 934 292
Sektor
Finans