Prevas är ett svenskt börsbolag som grundades 1985 och är specialiserat inom teknik- och IT-konsulttjänster. Företaget erbjuder innovativa lösningar inom områden som industriell automation, inbyggda system, mjukvaruutveckling och produktutveckling.

Prevas har etablerat sig som en ledande aktör inom teknikbranschen och har samarbetat med många stora företag inom olika sektorer, inklusive fordonsindustrin, medicinteknik och telekommunikation. Företaget har en stark kompetens inom digitalisering och hjälper sina kunder att optimera sina processer och förbättra sin konkurrenskraft.

Prevas har en stark närvaro i Norden och har kontor i Sverige, Norge och Danmark. Företaget har också expanderat internationellt och har etablerat kontor i Kina och Indien för att kunna erbjuda sina tjänster globalt.

Som börsbolag är Prevas noterat på Nasdaq Stockholm och har visat en stabil tillväxt och lönsamhet under åren. Företaget har en stark position på marknaden och fortsätter att investera i forskning och utveckling för att kunna erbjuda sina kunder de bästa lösningarna.

Prevas är känt för sin höga kvalitet och kompetens inom teknikområdet och har vunnit flera utmärkelser för sina innovativa lösningar. Företaget har en stark vision om att vara en ledande partner inom teknik och digitalisering och fortsätter att sträva efter att leverera värde och framgång till sina kunder.
Telegram om bolaget Prevas

Prevas aktie

Namn
Prevas
Status
Listad
Ticker
PREV B
Lista
Small cap
Aktier
12 736 893
Sektor
Teknik