Readly International är ett börsbolag som grundades år 2013 och har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige. Företaget är en ledande aktör inom digitala magasin och erbjuder en prenumerationstjänst där användare kan läsa obegränsat med tidningar och magasin via en app.

Readly International har ett omfattande utbud av över 5000 tidningar och magasin från olika kategorier, inklusive nyheter, mode, sport, hälsa och livsstil. Genom att erbjuda en digital plattform har företaget gjort det enkelt och bekvämt för användare att få tillgång till sina favoritpublikationer när som helst och var som helst.

Bolaget har expanderat internationellt och finns nu tillgängligt i över 50 länder runt om i världen. Genom att erbjuda en prisvärd prenumerationstjänst har Readly International lyckats attrahera en stor och lojal användarbas.

Readly International har också etablerat samarbeten med olika förlag och publicister för att kunna erbjuda ett brett utbud av tidningar och magasin. Företaget har även investerat i teknologi för att förbättra användarupplevelsen och erbjuda personliga rekommendationer baserat på användarnas intressen och preferenser.

Som ett börsbolag är Readly International noterat på Nasdaq Stockholm och har visat en stark tillväxt sedan sin börsintroduktion. Bolaget fortsätter att expandera och strävar efter att bli den ledande plattformen för digitala magasin världen över.
Telegram om bolaget Readly International

Readly International aktie

Namn
Readly International
Status
Listad
Ticker
READ
Lista
Small cap
Aktier
37 904 738
Sektor
Teknik