Studsvik är ett börsbolag som är verksamt inom kärnteknik och avfallshantering. Bolaget grundades 1947 och har sedan dess utvecklats till en ledande aktör inom sitt område. Studsvik erbjuder tjänster och lösningar för att hantera kärnavfall, samt för att säkerställa säkerheten och effektiviteten i kärnkraftverk.

Bolaget har en bred kundbas och samarbetar med både nationella och internationella aktörer inom kärnkraftsindustrin. Studsvik har även etablerat sig som en viktig partner för myndigheter och organisationer som arbetar med kärnavfallshantering och säkerhet.

Studsvik har en stark forsknings- och utvecklingsverksamhet och strävar ständigt efter att vara i framkant när det gäller teknologi och innovation inom kärnteknik. Bolaget är också engagerat i att främja hållbarhet och miljövänliga lösningar inom sin verksamhet.

Som börsbolag är Studsvik noterat på Nasdaq Stockholm och har en stabil finansiell ställning. Bolaget har visat god lönsamhet och har en stark position på marknaden. Studsvik är en viktig aktör inom kärnteknik och avfallshantering och fortsätter att utvecklas och växa i en bransch som är avgörande för en hållbar framtid.
Telegram om bolaget Studsvik

Studsvik aktie

Namn
Studsvik
Status
Listad
Ticker
SVIK
Lista
Small cap
Aktier
8 218 611
Sektor
Industri