Sweco är ett börsbolag som är specialiserat inom teknik- och arkitekturtjänster. Bolaget grundades 1958 och har sedan dess vuxit till att bli en av de ledande aktörerna inom branschen i Europa.

Sweco erbjuder en bred portfölj av tjänster inom områden som stadsplanering, infrastruktur, miljö och energi. Bolaget arbetar med allt från att utforma hållbara städer och byggnader till att planera och genomföra stora infrastrukturprojekt.

En av Swecos styrkor är deras tvärvetenskapliga tillvägagångssätt. Genom att kombinera expertis inom olika områden kan de erbjuda helhetslösningar som tar hänsyn till både tekniska och hållbarhetsaspekter.

Sweco har en stark närvaro i flera europeiska länder och har genom åren genomfört en rad framstående projekt. Bolaget har också ett gott rykte när det gäller att leverera högkvalitativa och innovativa lösningar till sina kunder.

Som börsbolag är Sweco noterat på Nasdaq Stockholm och har en stabil finansiell ställning. Bolaget har visat på en stadig tillväxt och har en stark position på marknaden.

Sammanfattningsvis är Sweco ett framstående börsbolag inom teknik- och arkitekturtjänster. Med sin breda expertis och innovativa tillvägagångssätt fortsätter de att vara en betydande aktör inom branschen och leverera hållbara lösningar till sina kunder.
Telegram om bolaget Sweco

Sweco aktie

Namn
Sweco
Status
Listad
Ticker
SWEC B
Lista
Large Cap
Aktier
363 251 457
Sektor
Industri