Systemair är ett börsbolag som grundades 1974 och är idag en av Europas ledande tillverkare av ventilationsprodukter och system. Bolaget har sitt huvudkontor i Skinnskatteberg, Sverige och är verksamt i över 50 länder världen över.

Systemair erbjuder ett brett sortiment av produkter inom ventilation och luftbehandling, inklusive fläktar, luftdon, luftvärmepumpar och ventilationsaggregat. Deras produkter används inom olika sektorer som bostäder, kommersiella fastigheter, industrier och sjukhus.

Bolaget har en stark position på marknaden och har genom åren utvecklat innovativa och energieffektiva lösningar för att möta kundernas behov. Systemair är även engagerade i att minska sin miljöpåverkan och arbetar aktivt med att utveckla hållbara produkter och produktionsprocesser.

Systemair är noterat på Stockholmsbörsen och har under åren visat en stabil tillväxt och lönsamhet. Bolaget har en stark global närvaro och fortsätter att expandera genom förvärv och organisk tillväxt.

Sammanfattningsvis är Systemair ett framstående börsbolag inom ventilationsbranschen med en stark position på marknaden och en tydlig inriktning mot hållbarhet och innovation.
Telegram om bolaget Systemair

Systemair aktie

Namn
Systemair
Status
Listad
Ticker
SYSR
Lista
Large Cap
Aktier
208 000 000
Sektor
Industri