Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
507
reaktioner idag

Därför får du inte din tjej att komma

Att få orgasm kan vara lite trixigt, men med lite tips och trix ska det kunna gå för alla.

1. Du har missuppfattat vaginan

Att köra lite in och ut kan gå för vissa – men långt ifrån alla. Vet du inte var klitoris sitter – kolla upp det. Den är grunden till ja, allt. Vet du inte hur du ska göra ändå – be henne visa.


2. Hon har fejkat

Fejkar din tjej är det jävligt svårt att veta när var och hur du gör rätt. Prata med din partner och fråga alltid vad hon gillar. Är du kass i sängen men hon gillar dig "kommer hon" för att vara snäll (läs fejkar).


3. Det här med porr

En pizza-snubbe slinker in genom dörren, lämnar en pizza till en brud i skoluniform och sätter sedan på henne?

Ja, P-rullar kan vara en bra skola för många men vart fan är förspelet? Som tjej går du ju igång ordentligt på att hångla och ha lite kul innan själva sexet. Pizza-budet tycks tyvärr glömma det. Det behöver inte du göra.

4. Du har pikat hennes kropp

Att hon är bekväm med att visa sig naken inför dig är a och o. För er snubbar (och brudar för den delen) som gett gliringar till er partner om personens kropp – det är första steget till att vara totalt jävla kass i sängen. För er som ger er partner komplimanger dagligen om hur jävla grym den är – creds till er. Där snackar vi rätt väg till orgasm-face.

5. Du blir less på att hon "ligger som en död fisk"

En tjej som ligger som en "död fisk" har det troligtvis inte jätteskönt. Som tjej är det underbart att "ta över" och gå loss. Be henne göra vad hon vill och se vad som händer. Peppa henne.


6. Sluta läsa manualer

Tanken är fin, det är den. Men det slutar oftast med att du typ bränner bort hennes klitoris med dina osmidiga händer, vänder upp och ned på henne och sätter på henne åt alla håll och kanter utan feeling. Studera henne i stället, kolla hur hennes kropp reagerar. Samma sak gäller män som ba "är det skönt". Ja alltså, det lär du ju märka eller? Ligger hon stilla och blundar eller ger hon dig en fontänorgasm i ansiktet?


7. Du tror att stor kuk = hon kommer

Killar, this might come as a shock. Men nej ni behöver inte ha 30 slak för att er tjej ska kunna komma. Det handlar om g punkt, stimulans och klitoris. MEN ni som fötts med något mindre utrustning, våga inse det och ansträng er därefter.

8. Det som fungerar på en tjej fungerar inte alltid på en annan

"Men va? Mitt ex brukade ju gilla det här". Att en sak du gör fungerat på en tjej behöver verkligen inte betyda att det fungerar på en annan. Alla tjejer är olika.


9. Hon vet inte själv

Det finns väldigt många kvinnor där ute som faktiskt aldrig har fått en orgasm. Det beror inte på varken henne eller dig, men då är det bara att fortsätta ha kul och försöka känna sig bekväm med varandra. Testa nya saker och låta det ta den tid det tar.