Tisdag 20 Apr
Stockholm

Fansens tryck gav resultat - SHM gör extrakonsert

Axwell, Sebastian Ingrosso och Steve Angello kommer inte att spela tillsammans i framtiden. I varje fall inte som Swedish House Mafia.
1 av 3
Axwell, Sebastian Ingrosso och Steve Angello kommer inte att spela tillsammans i framtiden. I varje fall inte som Swedish House Mafia. Foto: All Over Press
Trion sålde slut 35 000 biljetter och fyller därmed Friends Arena. Nu kan DJ-trion göra det igen. Dagen efter.
2 av 3
Trion sålde slut 35 000 biljetter och fyller därmed Friends Arena. Nu kan DJ-trion göra det igen. Dagen efter. Foto: Stella Pictures
Det blir ännu en konsert efter det hårda trycket på biljetterna till vinterns spelning. Som sas bli den sista i Sverige. Turnén spelningarna ingår i blir dock den sista gruppen gör.
3 av 3
Det blir ännu en konsert efter det hårda trycket på biljetterna till vinterns spelning. Som sas bli den sista i Sverige. Turnén spelningarna ingår i blir dock den sista gruppen gör. Foto: Scanpix/AP Photo/Dan Krauss

36 000 beräknades inte få någon biljett. Nu får fansen en ny chans.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Då släpps biljetterna

Biljetterna till extrakonserten släpps till försäljning på www.ticnet.se kl 09.00 imorgon, tisdag 26 juni.

35 000 platser räckte inte till när biljetterna, till vad som då var sagt skulle bli Swedish House Mafias sista Sverigespelning, släpptes på måndagsmorgonen. Besvikna fans utan biljett klagade, inte minst via Ticnets officiella facebook-sida. Men nu kan hängivnna housefans andas ut.

Via ett pressmeddelande meddelar nu arrangören att det blir en extrakonsert den 23 november.

– Det känns otroligt glädjande att kunna erbjuda alla som inte fick tag på en biljett, en extraspelning fredagen den 23 november, säger Karl Ohlsen Pettersson på arrangören Stureplansgruppen Live, i pressmeddelandet.

Biljetterna till den första spelningen på Friends Arena i november sålde slut på mindre än 42 minuter.

Så många ville ha biljetter

Ticnet beräknade att det var ca 36 000 köpare i kö, när biljetterna till spelningen den 24 november sålde slut. Arrangörerna räknar därför med enormt intresse för den extra spelningen.

Det var på söndagskvällen som gruppen lät meddela att turnén som innefattar Friends Arena skulle bli den sista.

– I dag vill vi dela med oss till er att turnén vi ska ut på kommer att bli vår sista. Vi vill tacka er alla för att ni har varit med oss på den här resan. We came, we raved, we loved, skrev då dj-trion på sin hemsida.

Kommentera
Kopiera länk
Dela