Jay Leno
Jay Leno har nu fått åka hem från sjukhuset. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Jay Leno utskriven från sjukhuset – visar ärren i ansiktet

Efter tio dagar har Jay Leno fått lämna sjukhuset efter att ha vårdats för brännskador som han ådrog sig vid en brand i sitt garage, rapporterar NBC News.


Det var den 12 november som Jay Leno, 72, brännskadades svårt i ansiktet under en brand. Leno har vårdats på sjukhus i 10 dagar, och nu har han kunnat lämna sjukhuset. 

På en bild hos nyhetskanalen poserar den 72-årige pratshowlegendaren med ärrad haka och hals tillsammans med personalen på den brännskadeavdelning på ett sjukhus i Los Angeles som vårdat honom.

Läkarna ser ljust på Jay Lenos tillfrisknande.

– Jag är tillfredsställd med Jays framsteg. Jag ser optimistiskt på att han kommer att bli fullt återställd, säger läkaren Peter Grossman, som är en välkänd specialist på brännskador, skriver NBC.

Jay Leno. Bildkälla: Stella Pictures.

Jay Leno har bilar för en halv miljard

Jay Leno blev illa bränd när han mekade med en 105 år gammal bil och bensin sprutade upp i hans ansikte och på händerna.

Den tidigare programledaren är känd för sitt stora motorintresse och sin omfattande bilsamling.

Jay Leno imponerande bilsamling har ett värde av en halv miljard kronor. I sitt garage, i närheten av det flotta området Burbank i Los Angeles, har Jay Leno över 181 bilar och 160 motorcyklar. 

Bland de mest exklusiva bilarna finns vrålåk från Bentley, Bugatti, Corvette, Jaguar, Lamborghini och Maserati, skriver motortidningen DuPont.

Jay Leno i en av sina älskade bilar. Här en Bugatti från 1927. Bildkälla: Stella Pictures.


TT
/
ALS
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!