Kläder
Utseende och kläder

16 plagg som tjejer älskar när killar har på sig

Det finns några klädesplagg som får tjejer att titta efter en extra gång på killar och du hittar dem kläderna i den här listan.


Utsidan ger insidan en chans, brukar det heta. Huruvida det är helt sant låter vi vara osagt. Däremot är det inte fel att göra sitt yttersta för att göra ett bra första intryck.

Med de här 16 plaggen har du en bra basgarderob som utgångspunkt inför din nästa dejt. Vi är nämligen ganska säkra på att många tjejer älskar när killar har på sig detta.

1. Kostym

En kostym är det mest klassiska du kan ha på dig som kille. Med en elegant och klassisk kostym har man kanske de bästa förutsättningarna för att sätta en snygg look. Kostymen här ovan kommer från Oscar Jacobson.

2. Vit t-shirt

Varför krångla till det? En välsittande, vit t-shirt fungerar lika bra för sig själv som ett kompletterande basplagg. Allt beror på vad du vill ha för stil. Den ovan är i skön ekologisk bomull och du kan klicka hem den här.

3. Skinnjacka

Se ut som en modern James Dean! Skinnjackan är ett av de mest tidlösa plaggen vi har. Det är förmodligen omöjligt att inte bli hetare än vanligt i en skinnjacka. Ett plagg som signalerar maskulinitet och elegans på samma gång. Här hittar du jackan på bilden.

4. Snygga sneakers

Det finns sneakers och sedan finns det sneakers. Med ett par i skinn eller mocka klarar man sig i de flesta sammanhang, oavsett om det är en dressad eller avslappnad tillställning. Undvik de slitna löpardojorna bara. Skorna på bilden kostar 1 799 kronor och kommer från Axel Arigato.

5. Bomberjacka

Precis som skinnjackan är bomberjackan ett av de mer klassiska ytterplaggen vi har. Lika snygg att kombinera med skjorta som med t-shirt. Allt beror på helhetslooken du vill åt. Ett måste i varje killes garderob! Jackan som syns här ovanför är från Gant och den hittar du här till ett bra pris.

Läs mer: Hitta modetrenderna 2020 för män

6. Kabelstickad tröja

Vad passar inte bättre under svala kvällar än en härligt värmande kabelstickad tröja? Kan med fördel bäras över en skjorta eller bara som den är. Vill du spana in tröjan hittar du den här..

7. En stilren klocka

Klockor är ett av få smycken som killar kan bära oavsett situation. Det finns många utföranden men en elegant klocka i stål slår aldrig fel. Just den här modellen är från Gant och heter Gant Park Hill II.

8. Dressade skor

Det finns en missuppfattning om att dressade skor bara kan användas till kostym. Så är det givetvis inte. Du kan matcha dem lika bra till kostymbyxan som till chinos eller jeans. Dessa kommer från Paul Smith och finns att köpa här.

9. Sweatshirt

Slappa med stil! Ibland vill man bara mysa ner sig i soffan och då är kanske kostymen inte det bästa outfitalternativet. En skön sweatshirt är däremot perfekt.

Den här klassiska tröjan från Calvin Klein kostar 999 kr och du hittar den hos Stayhard.

En klassiker är att låna ut sin hoodie till tjejen. Den här snygga hoodien från Ralph Lauren kan du klicka hem här.

10. Linneskjorta

Linne är utan tvekan det bästa materialet under varma sommardagar. Men det funkar lika bra året om! Skjortorna ovan hittar du här och de kommer från Ralph Lauren.

11. Stickad tröja

Håll dig varm och stilig samtidigt. Den här klassikern kommer från Ralp Lauren och kan hittas här.

12. Solglasögon

Här hittar du Ray-Ban Clubmaster.

Här hittar du Ray-Ban Aviator.

Här hittar du Ray-Ban Wayfarer.

Snygga solglasögon är ett måste på sommaren och alla killar passar i dessa klassiska modeller från Ray-Ban.
Här hittar du massor av modeller på Ray-Bans solglasögon.

13. Pullover


V-ringad tröja i merinoull, 1 699 kronor.

V-ringade tröjor börjar återigen göra comeback, vilket är väldigt kul att se. Det för direkt tankarna till somrigt sydeuropeiska stilar. En pullover är lite tunnare i materialet än exempelvis den kabelstickade tröjan vilket gör den perfekt för varmare klimat.

14. Ledig kavaj

En kavaj att ha de där tillfällena då man vill vara uppklädd men inte för strikt är ett måste i garderoben. Till exempel en av dessa:

Ledig kavaj i grått som passar perfekt nu när våren börjar titta fram. Från Tiger of Sweden. Du hittar den här.

Den här kavajen är nedsatt med 50 procent.

15. En snygg väska

En snygg väska utstrålar klass. Visst, vill du köra på hipsterstilen kan du hålla dig till din Fjällrävenrygga, men vi garanterar att de flesta tjejer föredrar en fin väska i skinn. Väskan ovan hittar du här.

16. Klassiska jeans

Minst ett par bra, välsittande jeans behöver alla killar ha. Skippa överdrivna slitningar och osmickrande modeller som antingen är för stora eller för tighta. Satsa på ett par klassiska blå. Den här populära modellen kommer från Filippa K. Du hittar dem här.

Läs även: 26 galet snygga saker – som är på rea för honom just nu

13 snygga plagg du kan fynda till honom – under 500 spänn

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!