Komikern Jonatan Unge är en av dem som deltar i Kulturnatt på Kulturhuset Stadsteatern. Arkivbild.
Komikern Jonatan Unge är en av dem som deltar i Kulturnatt på Kulturhuset Stadsteatern. Arkivbild. - Foto: Vilhelm Stokstad/TT

Kulturhus bjuder in till syndig Kulturnatt

En våning vardera för de sju dödssynderna. Det är temat när Kulturhuset Stadsteatern bjuder in till årets upplaga av Kulturnatt Stockholm, som går av stapeln 22 april.


"Varje synd kommer att levandegöras genom ett flertal kulturaktiviteter, inspirerat av respektive synd. Det blir en helkväll med dans, speed-dejting, musik, målning, konst, kasino, schackturneringar, bufféfrossa, diskussioner med mera", skriver man i ett pressmeddelande.

Bland de som medverkar under kvällen märks bland andra författaren Tone Schunnesson, poddaren och skådespalren Julia Lyskova och komikern Jonatan Unge.

Totalt deltar över 180 museer, bibliotek, teatrar, gallerier och andra kulturella institutioner i Kulturnatt Stockholm. Bland övriga programpunkter finns bland annat en interaktiv utställning om Avicii och en nattvandring på Stockholms slott, framgår det av programmet som släpptes på onsdagen.

TT
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!