Happy Pride! Fira med 18 saker i regnbågens färger

Den regnbågsfärgade flaggan är HBTQ-rörelsens kanske mest kända symbol och nu under Prideveckan ser vi den vaja över hela Stockholm.


Regnbågsflaggan står för mångfald, tolerans och stolthet. En stark symbol och ett mycket viktigt budskap, därför har vi valt ut 18 fina saker inspirerade av färgerna i flaggan.

RÖD


De här härligt klarröda sneakersen i mocka från Adidas heter Gazelle och är en klassisk modell som hängt med i många år. Här hittar du dammodellen och här hittar du herrmodellen.

En bh i kärlekens tecken! Du hittar den här för bara 49 kronor.

De populära hörlurarna Urbanears Plattan finns även i trådlös variant. Hur skönt att slippa trasslet?! Här hittar du dem.

ORANGE

Den här snygga orangea pikétröjan finns just nu, tillsammans med fler Gant-pikéer, att fynda till reapris. Här hittar du dem.

Den här härliga mönstrade långklänningen är i smickrande omlottmodell med knyt i midjan. En perfekt sensommarklänning! Klicka hem den hos Bik Bok.

Vi är många som älskar Sophie by Sophies smycken. Detta fina armband i orange kan du köpa här.

GUL

Den här snygga regnjackan kommer från märket Rains och kommer garanterat göra dig på bättre humör nästa gång det regnar. Här kan du köpa den.

Om man inte är så förtjust i att klä sig färgglatt kan en väska i en glad färg vara det perfekta sättet att piffa upp outfiten. Den här fina axelväskan från Coach hittar du här.

En vacker blus med vida armar i den perfekta höstfärgen – en lite dovare senapsgul. Den kostar 299 kronor hos Gina Tricot.

GRÖN 

En snygg stickad tröja från Gant i 100 procent lammull. Du hittar den här till halva priset.

Om du inte vill ha en svart skinnjacka som alla andra, satsa på den här coola från Mango. Den är inte i äkta skinn och blir din för 499 kronor.

Ett par grymt snygga mules i sammet som kommer från danska Billi Bi. De finns även i fler färger och du hittar dem här.

BLÅ

Om du gillar Kånken-ryggan från Fjällräven men tycker den blivit lite uttjatad kan vi tipsa om den här specialversionen, som fått namnet Re-Kånken. Den är gjord i helt återvunnet material och du köper den billigast här.

De här löparskorna från Nike är inte bara snygga, de är också riktigt bra med effektiv dämpning, ventilation och designad för att vara så lättviktig som möjligt. Här hittar du dem billigast.

Den här snygga träningströjan i bomull kommer från Hugo Boss och du hittar den här för 1699 kronor.

LILA

En radio kanske känns något gammaldags, men vi älskar retrodesignen på den här. Dessutom är det ju så himla mysigt att ha radion stå på i köket. Den finns också i fler färgstarka utföranden och du hittar den här.

Mys in hösten i en mjuk hoodie. Den här kommer från Bik Bok och du hittar den här för 299 kronor.

Polaroidkameran har fått ett riktigt uppsving och det är inte så konstigt. Det är kul att få bilderna i handen direkt och de får ett snyggt retrofilter – helt utan instagram. Här hittar du Fujifilms Instax Mini 8 till bäst pris.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!