Mattias Beruk Järvi reagerar på SD-toppen Mattias Karlssons jämförelse av representanter från Ung i Sverige och Drottninggatanterroristen Rakhmat Akilov.
1 av 3
Mattias Beruk Järvi reagerar på SD-toppen Mattias Karlssons jämförelse av representanter från Ung i Sverige och Drottninggatanterroristen Rakhmat Akilov. - Foto: Privat/Faksimil Facebook/TT
Mattias Karlsson (SD).
2 av 3
Mattias Karlsson (SD). - Foto: TT NYHETSBYRÅN
Mattias Beruk Järvi.
3 av 3
Mattias Beruk Järvi. - Foto: Privat

Mattias Beruk Järvi: Det är fult att ljuga, Mattias Karlsson!

Mattias Beruk Järvi: "Rasismen är ingen ny företeelse i SD, men det är fult att ljuga, Mattias Karlsson."


Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Att fara med osanning är i dagens Orwellska-samhälle inget nytt, där gränsen mellan sanning och osanning suddats ut för längesedan. 


Men att sjunka så lågt som riksdagsledamoten Mattias Karlsson gjort då han via ett Facebookinlägg smutskastar och förtalar de båda ledarna för Ung i Sverige...


Karlsson skriver: "Ett halvår efter att en illegal invandrare, som borde ha utvisats, dödade och skadade 19 svenskar i ett terrorattentat, så tar polisen selfies med invandrare som vistas här illegalt och som borde utvisas..."


Nu föreligger det så att dessa båda individer som Karlsson förtalar har uppehållstillstånd. Att Karlsson jämför två unga personer, som kämpar för unga människors värdighet i Sverige, med terrorism är osmakligt och olagligt.


Rasismen och svartmålandet av människor med utländskt påbrå är ingen ny företeelse i SD, snarare har det blivit mer regel än undantag att dess representanter ertappas med att sprida rasism i sociala medier, och de högsta hönsen i partiet är inget undantag. 


Vet hut Karlsson, det är faktiskt fult att ljuga.

Mattias Beruk Järvi

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!
Artikeln kommer att lagras på Nyheter24.se, i en artikeldatabas eller motsvarande.