Bianca Ingrosso är öppen med sitt privatliv.
Bianca Ingrosso är öppen med sitt privatliv. - Foto: Foto: Instagram/biancaingrosso

Bianca Ingrossos avslöjande om den vågade sexvideon: "Benjamin filmade..."

Familjen Wahlgren-Ingrosso är minst sagt öppna när det kommer till det privata – och det gäller även den sexuella biten. Nu avslöjar Bianca Ingrosso både det ena och det andra om vissa intima videos som filmats...


Influencerdrottningen Bianca Ingrossos, 27, karriär fortsätter att gå som tåget. Sminkföretaget Caia Cosmetics fortsätter växa, snart får hon sin egen talkshow och smyckesföretaget ANI Jewels har precis lanserats. 

Följer man influencerdrottningen på hennes kanaler får man ta del av framgångssagan som är Bianca Ingrosso, men man får även njuta av hennes fartfyllda privatliv. Bianca är nämligen inte blyg för bjussa på både det ena och det andra. 

Bianca Ingrosso om skönhetsingreppet 

Nyligen berättade Bianca mer ingående om vilka skönhetsingrepp hon gjort med sitt ansikte – och om vad doktorn vägrar att göra.

Foto: Youtube/Bianca Ingrosso

Enligt Bianca berodde det på att hon dels har lätt för att svullna upp och bli vätskefylld i ansiktet. Men även på en annan, mycket mer obehaglig, anledning. Här kan du läsa mer om skönhetsingreppet Bianca Ingrosso inte fick göra för doktorn

Bianca Ingrosso: "Började onanera när jag var tre"

Bianca är med andra ord inte rädd för att öppet och ärligt berätta intima detaljer om sitt privatliv. Ett ypperligt exempel på influencerns filterlösa framtoning var när hon i en Youtube-video berättade om sina sexuella drifter. 

Foto: Youtube/Bianca Ingrosso

– Sidenote, jag var så sexuell när jag var liten, sa Bianca och fortsatte: 

– Jag började onanera när jag var typ tre. 

Här kan du läsa mer om Bianca Ingrossos onani-avslöjande.

Melina Criborn om Benjamin Ingrosso: "Brukar tjuvkika"

Och det är inte bara Bianca som är öppen med den sexuella biten. Lillebrorsan Benjamin Ingrosso har tidigare bott med familjevännen Melina Criborn och hennes man Jacob "Nause" Criborn.  

Melina Criborn har tidigare berättat i podcasten "Inga beiga morsor", som hon har tillsammans med Ellinor Löfgren, att Benjamin både har filmat och sett när när paret har haft sex. 

– Han brukar gilla att tjuvkika, titta. Han är som ett litet barn. Ofta på fyllan. Nu är det ett tag sedan, vi har ju småbarn så nu går det ju inte överhuvudtaget men i vanliga fall när vi ligger, berättade Melina i podcasten.

Bianca Ingrosso om Benjamins sexvideo: "Vill aldrig sluta titta"

När Bianca Ingrosso nu gästar “Inga beiga morsor” kommer ämnet sex åter upp på tapeten när Bianca grillas i heta stolen. Influencern påpekar då att även hon har tagit del av en intim video som Benjamin filmat på Melina och hennes man. 

Melina Criborn och Bianca Ingrosso. Foto: Stella Pictures

– Jag har sett videon när han filmade, säger Bianca. 

– Det finns alltså en sexvideo på mig och Jacob på Benjamins telefon. Det är inte som att han står och filmar titt som tätt, inflikar Melina. 

Bianca går därefter in på detalj hur den privata videon faktiskt såg ut. 

– Melina står och hänger på sängen, Jacob står bakifrån och juckar. Och Benjamin står och filmar och vill aldrig sluta titta, säger hon och fortsätter: 

– Jag vill bara sitta och titta när folk har sex. 

Bianca Ingrosso: "Jag har sett Benjamin runka"

Både Melina och Bianca påpekar hur det inte är något märkligt att bevittna dessa aktiviteter. Melina berättar även att hon har sett videos på på Bianca och pojkvännen Phillipe Cohen när de har sex. 

– Det är verkligen inte konstigt. Jag har sett pappa och hans tjej, jag har hört mamma. Jag har sett Benjamin runka och allting, berättar Bianca i podcasten "Inga beiga morsor". 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!