Ingredienser
- Spaghetti 200g
- Vitlöksklyftor 4
- Olivolja 1/2 dl
- Röda pepparflingor 1 tsk
- Salt efter smak
Tillagning
- Koka spaghettin enligt anvisningarna på paketet, spara lite av kokvattnet.
- Hacka vitlöken fint och stek den i olivolja på medelvärme tills den blir gyllenbrun, men passa noga så att den inte bränns.
- Tillsätt de röda pepparflingorna till vitlöksoljan och stek i ytterligare en minut.
- Tillsätt den nykokta spaghettin och en skvätt av kokvattnet till vitlöksoljan. Rör om tills spaghettin är väl belagd med olja.
- Smaka av med salt och servera direkt.
Publicerat 2024-02-12 14:29
Av Matredaktionen
Av Matredaktionen
Stort test av tacosås – den är absolut sämst: "Lite vattnig"
Råd & Rön har gjort ett stort tacosåstest
Barillas knep väcker starka reaktioner – så får du perfekt kokt pasta varje gång
Barilla har gjort något som många menar är ett genialiskt hack, för att få perfekt kokt pasta varje gång
Här är 8 udda ingredienser som svenskarna helst har på sin taco
Att äta taco under fredagsmyset är ett populärt inslag för att välkomna helgen i många hushåll
5 Nostalgiska middagar – som borde komma tillbaka
Det är inte alltid lätt att komma på vad man vill äta till middag
Här är svenskarnas favoritkorv 2023: "Klassiker av en anledning"
Circle K och Kantar Sifo har tillsammans fördjupat sig i svenskarnas korvvanor
Nyheter24 testar Coca-Colas nya smak – så du slipper: "Hade kunnat spy"
Coca-Colas nya smak 3 000 Zero Sugar lanserades i veckan