Ajdå!
Error: 404
Tyvärr så verkar inte sidan /sport/988426-stjarnduo-testade-positivt-missar-odesmatch finnas här :/
Du kan testa att söka efter det du ville hitta, eller spana in några färska artiklar här nedan.
Fyra fotbollsspelare i Velez Sarsfield i den argentiska förstaligan har gripits efter misstankar om att de våldtagit en kvinnlig sportjournalist på ett hotellrum.
1 timme sedan
Det börjar arta sig för de svenska curlingdamerna i VM i Kanada, efter en svag start.
igår 23:01
Karlskoga fixade en skräll när man vann den första kvartsfinalen mot Södertälje i bäst av sju, i det hockeyallsvenska slutspelet. Theodor Pistek satte avgörande 2–1 i den första förlängningsperioden genom att smälla in segermålet i numerärt överläge.
igår 22:08
Örebros säsong är över. Luleås fortsätter in i SM-kvartsfinalerna. Juhani Tyrväinen höftade in det avgörande 1–0-målet i förlängningen av den tredje och avgörande åttondelsfinalen. Nu väntar SHL-tvåan Växjö.
igår 21:50
Storstjärnan Lionel Messi kommer inte till spel i Argentinas kommande landskamper i USA, meddelar det argentinska fotbollsförbundet.
igår 20:24
Sommaren 2004 hyssjade Jon Dahl Tomasson de svenska supportrarna på Estádio do Bessa i Porto, i det klassiska "Due-Due"-mötet. Nära 20 år senare står han på en sliten liten arena i samma stad. Som svensk förbundskapten. Så kan det gå. Frågan är hur det ska gå.
igår 18:25
Miljö- och hälsoskyddsenheten har fått in flera larm om misstänkt matförgiftning på en McDonald's. Nu kräver de att restaurangen ändrar sina rutiner.
igår 17:56
VAR eller inte VAR. Det är svensk fotbolls, sannolikt, hetaste fråga just nu. Flera av allsvenskans profiler är klart skeptiska. Av egna erfarenheter tycker jag inte att det främjar fotbollen, säger Djurgårdens Magnus Eriksson.