Mest lästa

Ikea-föremålen du INTE ska slänga – är värda en förmögenhet: "Kostar lätt 20 000"

Dolda guldgruvorna i ditt hem – här hittar du dem: "Värt 33 000 kronor"

Börjar det eka tomt på kontot? Då kan det vara läge att ta en närmare titt i din bostad. Det finns nämligen många oanvända prylar som kan ge lite skönt klirr i kassan. Ebba Rosencrantz, pressansvarig på Blocket, reder ut var de största guldgruvorna i hemmet finns.

Erika Åberg om renoveringstrenden hon tröttnat på att se: "Olyckligt"

I SVT:s "Det sitter i väggarna" får tittarna en unik inblick i gamla hus och dess historia. För Nyheter24 berättar programledaren och byggnadsantikvarien Erika Åberg om renoveringstrenden som gör lite extra ont att se i dag. – Det är olyckligt både för historien, miljöns och ekonomins skull, säger hon.

Missarna du INTE vill göra inför bilbesiktningen: "Kan ge en liten hint"

Ska du besikta bilen? Då kan du med fördel ta en närmare titt på ditt fordon. För Nyheter24 berättar Per-Anders Blommefors, besiktningsansvarig hos Bilprovningen, om de vanligaste felen och vad du kan göra för att upptäcka dem innan besiktningen.

Så får du din hund att skälla mindre – experten: "Gör den nöjd"

Skäller din hund mer än vanligt? För Nyheter24 berättar Helena Tilly, beteenderådgivare på Agria Vårdguide, om potentiella bakomliggande orsaker och hur du kommer till rätta med skällandet.

Så blir du en supersäljare på Blocket – guide till den ultimata annonsen: "Lönar sig"

Många vänder sig till Blocket för att sälja av oanvända prylar i hemmet. Men hur gör man egentligen för att lyckas med försäljningen och tjäna de där extra slantarna? Nyheter24 frågade Ebba Rosencrantz, pressansvarig på Blocket, om de bästa tipsen för att bli en supersäljare.

Här är loppisfynden du ALDRIG ska köpa: "Direkt skadligt"

Hit skulle reseexperten INTE åka i sommar: "Alldeles för..."

Semestern är här och kanske ska du boka en resa utanför Sveriges gränser? Då finns det ett område, dit svenskarna vanligtvis vallfärdar under sommaren, som reseexperten Lottie Knutson själv hade undvikit just nu.

Det här får du INTE göra på balkongen – då kan du bli vräkt

Sommartider betyder balkongtider, men det kan också betyda osämja med grannarna. Här är reglerna du måste hålla dig till på din balkong – annars kan du i värsta fall bli av med kontraktet.

Kahoot: 12 roliga frågor om musik till ditt quiz på festen

5 roliga lekar till valborg – passar både inomhus och utomhus

Smider du valborgsplaner? Kanske är det till och med du som ska hosta festen? Då kan det vara skönt att ha några ess i rockärmen i form av aktiviteter. Nyheter24 listar 5 roliga lekar till valborg – som passar oavsett väder.

Förskolepedagogen: Det här är det värsta en förälder kan göra

Det är lätt att glömma att förskolepedagoger inte bara tar hand om ditt barn på dagarna, de måste också bibehålla bra och rak kommunikation med föräldrar. Till Nyheter24 berättar den före detta förskolepedagogen Louise om det värsta föräldrar gör.

Hundexpertens 5 viktigaste tips – så får du valpen rumsren: "I smyg..."

Här är misstagen du INTE ska göra på LinkedIn – om du vill få jobb: "Undvik..."

Många arbetssökande vänder sig till LinkedIn för att pröva lyckan. Men det finns faktiskt en hel del fallgropar du ska passa dig för när du utformar din profil. För Nyheter24 berättar Martina Obiols, Recruitment Consultant på Academic Work, om missarna du ska undvika.

15 unika flicknamn till din dotter – inspirerade av naturen

Här är 7 roliga lekar till nyårsfesten

Nyår 2023 ligger runt hörnet och för de allra flesta står festligheter och middagar på schemat. Vad passar då bättre än några roliga lekar, för att hålla både energin och humöret uppe hela vägen fram till tolvslaget? Nyheter24 listar åtta perfekta lekar till nyårsfesten.

10 perfekta snapsvisor till jul – fräcka och roliga (med skrattgaranti)

"Helan går" och "Hej tomtegubbar" i all ära, men är vi inte lite klara med det nu? Här kommer en färdig lista med roliga snapsvisor som skiljer sig från originalen. Kanske är texterna aningen fräcka eller snuskiga – kanske är melodierna inte de du typiskt sjunger till på jul...

Vanliga missen många gör på bio – som gör att du kan nekas i dörren: "Hotar med..."

Vilka platser är egentligen de bästa i biosalongen och vad gör besökare för misstag när de köper sina biljetter? Det avslöjar Sofia, som tidigare arbetat på en stor biograf, för Nyheter24. – Här är det faktiskt fler kunder än man kan tro som blir hotfulla, säger hon.

20 frågor till julfesten – perfekta leken för dig och kollegorna

Vem av er skulle bli kompis med förövarna under ett gisslandrama? Vilken kändis hade man bytt utseende med? Och vilken roll hade folk axlat på en öde ö? Här är 20 roliga, smaskiga och intressanta frågor till julfesten på jobbet.

Här är Leif GW Perssons favoritvin – och det är inte billigt: ”Lägga på en nolla”

Leif GW Persson har gett ut flera viner och har en vinkällare av rang hemma på gården i Sörmland. Men vad har den kände kriminologen allra helst i glaset? För Nyheter24 avslöjar 77-åringen vilka viner som är hans favoriter.