Mest lästa

Mammor berättar: Det här läskiga gör våra barn

Ylva lider av bipolaritet, PTSD och ADHD: "Var övertygad om att ett monster flyttat in i mig"

När Ylva var liten började hon känna sig annorlunda. Tankarna skulle sedan utvecklas till en rad diagnoser och livet kom i äldre tonåren att kantas av både missbruk och självmordstankar.

Psykologerna: Så lugnar du ditt barns klimatångest

Klimatångest är det allt fler barn i Sverige som uppger att de lider av. Därför har Nyheter24 diskuterat med två psykologer om hur du som förälder kan prata med ditt barn om oron.

Hon lämnade QAnon: "Teorierna tog över hela mitt liv"

Det började med ett videoklipp på TikTok. Några veckor senare var Ashley Vanderbilt, 27, totalt insnärjd i konspirationsteorin QAnon, utan att ens veta om det. För Nyheter24 berättar Vanderbilt hur det gick till – och hur hon lyckades lämna gruppen.

Psykologen tipsar: Så diskuterar du klimatansvar med ditt barn

Att prata om klimatet med ett oroligt barn är inte alltid lätt. Därför har Nyheter24 intervjuat två experter om frågor som rör barn, föräldraskap, klimat och ansvar. Hur pratar man egentligen om klimatansvar med sitt barn?

Specialisten svarar: Myter och sanningar om fillers

Att spruta in fillers anses i dagens samhälle inte vara någonting unikt. Det gäller dock att läsa på ordentligt innan man bestämmer sig, därför har Nyheter24 intervjuat sjuksköterskan Amanda Siberg för att reda ut myter och sanningar kring fillers.

Han satsar helhjärtat på bondage

Getter går amok i nytt svenskt spel – gör supersuccé på Steam

– Vi vill att varje spel vi gör innoverar, säger vd:n Anton Westbergh om nyckeln bakom Coffee Stain Studios framgång. Företaget tjänade in tiotals miljoner på sitt nya spel bara under de första dagarna.

"Människor förväntar sig att man ska vara antingen eller"

Yolanda Bohm har sedan tioårsåldern känt sig mer eller mindre hemmahörande i transexualismen. För Nyheter24 berättar hon om sina upplevelser och tankar kring att vara transfeminin i Sverige 2014.

Hannah är 14 år – och har 780 000 följare på Twitter: "Har jobbat hårt"

Bianca Kronlöf: "Jag är inte ett monster som hackar upp k*kar"

Hon har gjort uppror mot "sköna snubbar", främlingsfientlighet och kvinnohat på Youtube. Nu är hon aktuell med både en långfilm och teaterföreställning. Nyheter24 har pratat med med Bianca Kronlöf om nya filmen, sexism, upprörda män, humor och näthat. – Det finns definitivt många rasister och sexister inom kulturlivet, säger Kronlöf.

Kämpar för att bygga jätteälg: "Folk funderar på om jag inte är riktig"

En man och ett projekt som många dömt ut som vansinnigt. Nyheter24 har pratat med Thorbjörn Holmlund – mannen bakom världens största älg.

"Vi håller på att ta tillbaka ordet knarkare"

Berne Stålenkrantz är ordförande och grundare av Svenska Brukarföreningen. Med Nyheter24 pratar han om att ta tillbaka ordet knarkare, om hur livet förändras med metadon och om rädda politiker.

Fredde Granberg om humor, nya julkalendern och Avpixlat

Nyheter24 möter kultförklarade Fredde Granberg och pratar om den kommande julkalendern, slapstick och om varför han är hatad på Flashback.

Svensken som vill bo på Mars och aldrig åka hem

Rickard Feiff vill åka till planeten Mars – och aldrig mera återvända till jorden. "Mina vänner tycker jag är skogstokig", säger han till Nyheter24.