Mest lästa

Förvarade döda sambon i frysen – mannens liv innan kvinnan hittades: "Värre och värre"

Allsvenska spelarlöner 2023: Han tjänar överlägset mest i Malmö FF

Malmö FF är Sveriges mest framgångsrika klubb med hela 22 SM-guld. Klubben har även varit frekventa i europaspel de senaste åren. Men vem tjänar egentligen mest i den skånska klubben? Det har Nyheter24 tagit en närmare titt på.

Populära soppan hotad: "Något som inte stämmer"

Det kan dröja innan man kan tillaga ärtsoppa. Ny skörd visar nämligen att ärtan förändrats.

Hårda kritiken mot kvinnofängelset Hinseberg – JO: ”Ovärdiga”

Justitieombudsmannen anser att förhållandena på kvinnofängelset Hinseberg är "ovärdiga" och att det finns en "osäkerhet" kring rutiner hos personalen.

Malexandermördaren Jackie Arklöv överklagar till Högsta domstolen • Kritiserar hovrättens utredning

Malexandermördaren Jackie Arklöv har överklagat Göta hovrätts dom. Det var i januari som hovrätten rev upp tingsrättens beslut om att tilldela Arklöv ett tidsbestämt straff. Nu menar hans advokater att "det finns ett tydligt behov av vägledning från Högsta domstolen".

Därför blir du trött av dina allergitabletter – enligt experten

Våren och årets pollensäsong är här. Nyheter24 har pratat med Catharina Claesson, chef för Farmaci på Apotek Hjärtat, om hur man minskar sina pollenbesvär och varför man kan känna sig trött av allergimedicin.

Hårda kritiken mot kvinnofängelset Hinseberg – JO: ”Ovärdiga”

Förvarade döda sambon i frysen – mannens liv innan kvinnan hittades: "Värre och värre"

Den 57-årige mannen som förvarade sin döda sambo i en frysbox har dömts till 3,5 års fängelse. Under de fem år som kvinnans kropp låg i frysen levde mannen ett ensligt liv där han ljög för anhöriga, plockade ut hennes pension och höll sig undan. – Jag tappade kontrollen över mig själv, har han sagt i förhör.

Allsvenska spelarlöner 2023: Han tjänar överlägset mest i Malmö FF

Malmö FF är Sveriges mest framgångsrika klubb med hela 22 SM-guld. Klubben har även varit frekventa i europaspel de senaste åren. Men vem tjänar egentligen mest i den skånska klubben? Det har Nyheter24 tagit en närmare titt på.

Ångest över att vara singel? Här är fyra frågor att ställa dig själv

Det äter Sveriges farligaste kvinnor inne på Hinseberg – här är matsedeln

Är du nyfiken på vad några av Sveriges farligaste kvinnor äter till lunch och middag? Nyheter24 har tagit del av matsedeln för de intagna på Anstalten Hinseberg för vecka 35, och det bjuds på allt ifrån risgrynsgröt till chicken nuggets.

Då ska du söka vård för din huvudvärk – läkaren: "Kan vara allvarliga orsaker bakom"

Huvudvärk kan bero på flera saker och behandlas på olika sätt. Men vad kan man egentligen göra själv, när är det läge att söka vård och hur skiljer man huvudvärk från migrän? För Nyheter24 berättar Filip Saxena, chefläkare på Doktor.se, mer.

Så kickstartar du sparandet efter semestern: ”Mest effektiva sättet…”

Dolda guldgruvorna i ditt hem – här hittar du dem: "Värt 33 000 kronor"

Börjar det eka tomt på kontot? Då kan det vara läge att ta en närmare titt i din bostad. Det finns nämligen många oanvända prylar som kan ge lite skönt klirr i kassan. Ebba Rosencrantz, pressansvarig på Blocket, reder ut var de största guldgruvorna i hemmet finns.

Så många gånger i veckan har Bingo och Julia sex – svaret kommer att chocka dig

Julia Franzén och Bingo Rimér är inga blyga violer, det ska gudarna veta. I podden "Sanning & Konsekvens" avslöjar de nu hur många gånger i veckan de har sex, och ja, det blir en del "raj raj" om man säger så....

Här är alla kärlekspar i landslaget i friidrott: ”Försökte länge…”

Erika Perssons följare är oroliga – efter lättklädda bilderna i skogen

Erika Persson fyllde år och dagen till ära valde hon att ta ett gäng bilder ute i skogen. De filmer hon lagt ut har oroat vissa följare.

Arbogakvinnan Johanna Möller avslöjar nya framtidsdrömmen – vill jobba med barn

Ångest efter semestern? Så vet du om du ska söka hjälp • Då är det läge att byta jobb

När semestern börjar lida mot sitt slut och man ska återgå till vardag och jobb kan det väcka negativa känslor hos de flesta. Men hur vet man om det är ångest man drabbats av, när ska man ta professionell hjälp och när är det läge att se sig om efter ett annat jobb? Nyheter24 reder ut allt med hjälp av Kajsa Bergwall, psykolog hos Mindler.

Frågan alla ställer sig - vad är skillnaden mellan Center och Plopp?

Två av Sveriges mest klassiska chokladsorter – Center och Plopp – anses av många vara lika varandra i både smak och karaktär. Nyheter24 reder därför ut skillnaden på Cloettas storsäljare.

Fantasy Premier League: 7 spelarfällor du MÅSTE undvika

Fantasy Premier League-säsongen är i full gång och spelarna styr sina lag för fullt. Nyheter24 ger dig sju förslag på populära spelarval i Fantasy Premier League som du bör undvika.

Här är svenska kändisarna som har OnlyFans: "Suger och filmar"

OnlyFans har under de senaste åren fått en enorm global spridning. Idag har det även blivit vanligt i Sverige – bland annat hos våra svenska kändisar. Nyheter24 listar de som valt att lägg ut explicit innehåll på appen.

Därför kommer du inte åt alla filmer och tv-serier på Disney+ • Detaljen som löser problemet

Har du Disney+, men kan inte hitta titlar som du vet borde finnas på plattformen? Det finns en anledning till det och du kan, med några enkla knapptryck, komma åt dem.