Mest lästa

Så många gånger i veckan har Bingo och Julia sex – svaret kommer att chocka dig

Så gick det sen för Gladiatorerna – det hände efter programmet

Satt du bänkad framför "Gladiatorerna" back in the day? Då minns du säkert några av de färgstarka gladiatorer som tog sig an programmets utmanare. Nyheter24 har kikat närmare på vad som hände med några av gladiatorerna. ✓ Var med i "Biggest Loser" ✓ Blev kändis-PT ✓ Jobbar i butik ✓ Driver ideell förening ✓ Äger Crossfit-box

Kraven för att få vara med i SVT:s Det sitter i väggarna: "Måste finnas..."

Succéprogrammet "Det sitter i väggarna" tuffar på i SVT och bjuder i vanlig ordning på historia, byggnadsvård och starka känslor. Men hur väljer man egentligen vilka hus som är med i programmet? Nyheter24 frågade projektledaren Jonas Gunnarsson.

Paow visar upp raderad video

Paulina "Paow" Danielsson tjänar storkovan på sitt OnlyFans-konto. Men nu har hon bjudit sina följare på en liten gratisvideo.

Erika Åberg om renoveringstrenden hon tröttnat på att se: "Olyckligt"

I SVT:s "Det sitter i väggarna" får tittarna en unik inblick i gamla hus och dess historia. För Nyheter24 berättar programledaren och byggnadsantikvarien Erika Åberg om renoveringstrenden som gör lite extra ont att se i dag. – Det är olyckligt både för historien, miljöns och ekonomins skull, säger hon.

Fråga doktorn-Karin om upptäckten i studion: "Bytte kläder i panik"

I SVT:s "Fråga doktorn" lyfter Sofia Rågenklint och läkaren Karin Granberg tittarnas hälsorelaterade frågor och under årens gång har det hänt både det ena och det andra i studion. För Nyheter24 berättar duon om några händelser som de sent lär glömma. – Jag var tvungen att byta kläder i panik, säger Karin.

Så gick det sen för Gladiatorerna – det hände efter programmet

Så många gånger i veckan har Bingo och Julia sex – svaret kommer att chocka dig

Julia Franzén och Bingo Rimér är inga blyga violer, det ska gudarna veta. I podden "Sanning & Konsekvens" avslöjar de nu hur många gånger i veckan de har sex, och ja, det blir en del "raj raj" om man säger så....

Kraven för att få vara med i SVT:s Det sitter i väggarna: "Måste finnas..."

Succéprogrammet "Det sitter i väggarna" tuffar på i SVT och bjuder i vanlig ordning på historia, byggnadsvård och starka känslor. Men hur väljer man egentligen vilka hus som är med i programmet? Nyheter24 frågade projektledaren Jonas Gunnarsson.

Chockerande scener i Paradise Hotel 2023: "Deltagarna har sex i poolen inför hela gruppen"

Antikrundan-experten om det sjukaste föremålet någon haft med sig: "En hel väska full med..."

"Antikrundan" har sänts i över 30 år och genom åren har både tittare och experter bjudits på en hel del överraskning. För Nyheter24 berättar Carolina Tüür, som är expert i SVT-programmet, om det märkligaste föremålet någon tagit med sig.

6 programledare som lämnat rampljuset – det gör de i dag • Drabbades av cancer • Dömdes för brott

Under 1980- och 1990-talet kom flera svenska programledare att bli oerhört folkkära. En del av dem fortsatte sina karriärer i tv-rutan men några valde att lämna rampljuset. Nyheter24 har tagit reda på vad som hände med sex av dem.

Otrohet, uppbrott och bröllop – här är dramatiken bakom kulisserna av Let's Dance

Chockerande beskedet: Det är den vanligaste anledningen till att deltagare lämnat Farmen

Att befinna sig på Farmen kan inte direkt liknas vid att checka in på spa. Och sanningen är den att påfrestningarna ibland blir så pass påtagliga att deltagare åker hem.

Därför vägrar Steffo Törnquist att lämna TV4: "En grej jag har lärt mig..."

Skådisarna lämnade Ica-reklamen – så gick det sen: "Jag saknar det inte"

Ica-reklamen har rullat på svensk tv i över 20 år och under decennierna som gått har ett helt gäng karaktärer både kommit och gått. Nyheter24 har kikat närmare på vad några av de forna Ica-skådisarna gör i dag.

Egenritade lyxhus och miljonregn – här är Gert Wingårdhs glassiga liv med frun

Gert Wingårdh är en av Sveriges mest framstående arkitekter och känd från SVT-succén "Husdrömmar". Han lever dessutom ett minst sagt lyxigt liv tillsammans med frun Karin – även om deras förhållande fick en "traumatisk" början.

Wincent avslöjar sanningen om uppdragen i Farmen: “Produktionen har…”

I Farmen vet man att det vankas uppdrag eller belöningar när Wincent kommer åkande på sin traktor. För Nyheter24 avslöjar han sanningen om hur det hela går till egentligen...

Snuskig streaming på Viaplay – bjuder på explicita scener: "Mycket sex och naket"

Sugen på lite het streaming? Då finns det faktiskt gott om guldkorn på Viaplay. Nyheter24 listar fem ångande heta tv-serier eller filmer hos streamingtjänsten.

Hetaste sexscenerna på Netflix – här är 7 snuskiga tips för din myskväll

Är du sugen på en hemmakväll med lite extra hetta? Då har du kommit rätt. Nyheter24 listar sju filmer och serier på Netflix med hög snuskfaktor – och minst sagt explicita sexscener.