Fina presenter du kan säga att du önskar dig när folk frågar!

Det är alltid svårt när man får frågan "Vad önskar du dig i present?". Med denna lista har du 25 superbra tips på presenter att utgå från. Eller bara ha på din mentala unna-mig-själv lista.


Du är värd något fint! Oavsett om du har en födelsedag i kalendern snart eller ej. Dessa grymma presenttips är alltid bra att ha till hands. Antingen när du får frågan "Vad önskar du dig i present?" eller när lönen kommit in på kontot och du vill unna dig något speciellt.

Klicka hem presenterna på rea under Black Week

Shoppingveckan Black Week (ja, typ som Black Friday hela veckan) är i full gång just nu, mellan 23 november och 29 november. Passa på att klicka hem presenter, till dig själv eller dina nära och kära inför julaftons julklappsutdelning. Här tipsar vi om de allra bästa köpen just nu – som dessutom kan ge dig lite inspiration om du inte vet vad du ska önska dig i julklapp.

Vilka butiker har erbjudanden på Black Week? Här listar vi alla veckans deals.

En riktigt bra högtalare

Vill du har en riktigt grym portabel högtalare? Då ska du spana in den här trådlösa högtalaren från Champion. Du hittar den här.

Hörlurar från Bose

Bose gör grymma hörlurar med förstklassigt ljud. Dessa snyggingar är verkligen att rekommendera. Kanske som julklapp till någon musikälskare? Klicka hem dem till bästa pris här.

Nya FIFA 22

Äntligen är nya FIFA här, lagom till vintern som gör det helt okej att sitta inne och spela tv-spel. Du hittar det billigaste priset på spelet här för PS4 och här för Xbox.

En god parfym

Det känns både lyxigt och fräscht med en ny doft. 

För henne

Feminin och förförisk doft i en riktigt lyxig förpackning. Du hittar den till Black Week-pris här.

För honom

Den här parfymen beskrivs som intensiv, sofistikerad och sensuell – en väldigt härlig kombination! Läs mer om den här.

En fin väska från Edblad

En riktigt stilren och snygg handväska från populära varumärket Edblad.Klicka hem den på rean här!

Clarins Velvet Lip Perfector

Oavsett om du gillar läppstift eller läppglans vanligtvis så kan vi nästan lova att detta blir din nästa favorit. Mjukgörande och skönt utan att klistra. Här finns det att klicka hem till rabatterat pris.

Träningsskor NIKE

De här löparskorna från Nike är både så snygga att du kan ha dem till vardags och går att klicka hem här.

Ergonomisk gamingstol

Oavsett om du är gamer eller om du jobbar hemifrån och behöver en skön stol till hemmakontoret så är den här gaminstolen ett grymt val! Just nu sparar du hela 1 509 kronor.

Kaffebryggare med resemugg


Kaffebryggare för en kopp - för att snabbt och enkelt kunna fixa dig en kaffe to-go på morgonen! Kommer med en termos-resemugg. Du hittar den här.

Pulsklocka från Fitbit

GPS, pulsmätning, sömnmätning, stegmätare och mycket annat får du i denna vattentåliga aktivitetsklocka. Just nu endast 1 190 kronor.

Retrospel Super Mario

Lite nostalgi från barndomen! Superpopulära Super Mario All Stars i 3D. Klicka hem spelet på Black Week-rean här.

Locktång GHD

Den omtalade locktången från GHD är en perfekt present om du verkligen vill unna din flickvän något extra! Du hittar den här till Black Week-pris, men skynda dig - dessa säljer som smör.

iPhone 14 PRO

Föredrar du Apple framför Samsung? Ja då är det såklart iPhone 14 du just nu kan fynda på rean. Klicka hem den för endast 4 890 kronor just nu.

Robotdammsugare


Hatar du att städa? Då är den här robotdammsugaren från Andersson den perfekta julklappen. Klicka då hem den till superpris under Black Week-rean.


Vilka butiker har erbjudanden på Black Week? Här listar vi alla veckans deals.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!