Mest lästa

20 perfekta presenter till henne – som hon kommer älska

17 saker du måste skriva upp på din önskelista – till julafton

När det kommer till önskelistor är det aldrig fel att vara ute i god tid. Här är 17 saker vi gärna hade skrivit upp på våra listor.

Passa på att fynda 20 av julens klappar – nu när de är nedsatta

Visst låter det skönt att vara ute i god tid? Det är dessutom skonsamt för plånboken att köpa populära prylar när de är nedsatta. Nedan har vi listat 20 julklappar som är perfekta.

16 riktigt fina julklappar som alla barn kommer att älska

Letar du efter en julklapp till ditt barn, småsyskon eller kanske lillkusinen? Presenterna i den här listan kommer garanterat bli uppskattade!

15 perfekta julklappar till matälskaren – under 500 kronor

Vi har samlat de 15 bästa julklapparna som garanterat kommer att uppskattas! Allt ifrån en mandolin till en kraftfull pepparkvarn.

24 roliga julklappar som ditt barn kommer älska

Är du på jakt efter en julklapp till ditt barn eller något annat barn i din närhet? Då måste du spana in den här listan!

Skäm bort din älskade i jul – här är den ultimata listan!

18 grymma presenter – till den som är äventyrlig

Nya upplevelser är något som berikar livet. Känner du någon som är en riktig daredevil, eller helt enkelt bara reser mycket? Här hittar du de perfekta presenterna.

20 julklappar under 200 kronor - men som känns dyrare

Fynda julklappar till dem i släkten eller av dina kompisar som du inte har råd att lägga multum på. Men som självklart ska ha fina presenter ändå.

16 fina julklappar som din flickvän skulle älska att få

Nu är det dags att börja klura på årets julklappar. Om du inte vet vad du ska köpa till din flickvän kan du spana in den här listan med 16 grymma tips!

19 julklappar – som alla pojkvänner har på sin önskelista

Julen börjar närma sig med stormsteg – och det är dags att åtminstone börja tänka på vad pojkvännen ska få i julklapp. Här är tipsen du inte får missa.

20 roliga presenter – som alla flickvänner vill ha

Din älskling förtjänar det bästa – och något som gynnar skratt! Här är roliga prylar som blir perfekta som present eller julklapp.