Mest lästa

Detaljen i det vidriga avsnittet av Farmen gav mig tyvärr gåshud

Ett öppet brev till Jessica Almenäs – och din jävla vikt

Det var tidigare under veckan som några oroliga följare skrev till Jessica Almenäs efter att hon den senaste tiden tappat i vikt. Hon svarade på ett... tämligen speciellt sätt. TRIGGERVARNING VIKT!

Första avsnittet av Farmen 2024 gjorde mig så JÄVLA frustrerad

Farmen är tillbaka och redan i första avsnittet har det skurit sig mellan både den ena och den andra. Vissa sticker ut och vissa är redan nu, ganska jobbiga.

Love is blind Sverige: Christofer hade tyvärr rätt hela tiden

Låt oss prata om Love is blind Sverige.

Gunilla Persson går vidare till final – innan hon ens uppträtt

Gunilla Persson har ställt in alla intervjuer inför Melodifestivalen på lördag. Men ja, vad gör det. Hon har ju redan gått vidare.

Björn Gustafsson är så stel att jag får gåshud

KRÖNIKA. Melodifestivalen 2024 kännetecknas av stela skämt av Björn Gustafsson som försöker imponera på Carina Berg. Var är spexet, fulsången och konfettin?

Så lyckades Elin Kjos skaka om en hel nation

Smash Into Pieces höjer sig över de andra – Loreen bleknar bort

KRÖNIKA. Den långa väntan är över och ikväll koras Melodifestivalens vinnare. Nyheter24:s Josefine Avelind har slaviskt följt tävlingen och recenserat samtliga finalister. Här är de riktiga vinnarna och förlorarna i Mello – bidrag för bidrag.

Loreen – nu är det dags att lämna plats åt andra

KRÖNIKA. Mello-finalen närmar sig, kvällen då allt ska avgöras. Nyheter24:s Saga Engfelt liknar finalens olika bidrag med godisar i en godispåse. "Mariettes bidrag är som en föråldrad sockerbit, torr och gammal", skriver hon.

Förlåt som fan, Robinson-Isabella

Cissi är inte den värdiga vinnaren av Farmen 2022

KRÖNIKA. "Är det verkligen värdigt att vinna Farmen på förkunskaper, när programmet inte kräver det av de sökande – och dessutom livnär sig på karaktärer som är roliga snarare än händiga?" Skriver Nyheter24:s Mathilda Lundqvist.

Det stora fiaskot i Farmen – får det verkligen gå till så här i en finalvecka?

KRÖNIKA. "Nog för att det kräver god uppskattningsförmåga för att kunna gissa rätt på en rephögs vikt, men det har väl ändå ingenting med livet på en 1800-tals gård att göra?" Skriver Nyheter24:s Mathilda Lundqvist.

Det är bananas att låtskrivarna inte kan stava till “bananas”

Nej Pernilla Wahlgren, världen kretsar inte kring dig den här gången

"Jag tycker Pernilla Wahlgren ska luta sig tillbaka och njuta av det faktum att hon antagligen inte kommer vara ensam, på sjukhusjobbet eller i direkt livsfara i jul", skriver Nyheter24:s Mathilda Lundqvist.