Stillfront Group är ett svenskt börsbolag som är verksamt inom spelindustrin. Bolaget grundades år 2007 och har sedan dess vuxit till att bli en av de ledande aktörerna inom mobilspel och online-spel.

Stillfront Group är känt för att utveckla och publicera spel inom olika genrer, såsom strategi, rollspel och krigsspel. Bolaget har ett antal framgångsrika spel i sin portfölj, inklusive titlar som "Warhammer 40,000: Freeblade", "Call of War" och "Supremacy 1914".

En av Stillfront Groups framgångsfaktorer är deras förmåga att förvärva och integrera mindre spelutvecklare och studios. Genom att samla kompetensen och erfarenheten från olika team kan bolaget erbjuda en bredare och mer varierad spelupplevelse för sina användare.

Stillfront Group är noterat på Stockholmsbörsen och har en stark finansiell ställning. Bolaget har visat en imponerande tillväxt de senaste åren och har ambitionen att fortsätta expandera och utveckla nya spel för att möta efterfrågan på marknaden.

Sammanfattningsvis är Stillfront Group ett framgångsrikt börsbolag inom spelindustrin, med en imponerande portfölj av spel och en stark finansiell ställning. Bolaget har visat sig vara en pålitlig aktör på marknaden och har potentialen att fortsätta växa och erbjuda spännande spelupplevelser för sina användare.
Telegram om bolaget Stillfront Group

Stillfront Group aktie

Namn
Stillfront Group
Status
Listad
Ticker
SF
Lista
Large Cap
Aktier
517 968 480
Sektor
Konsumentvaror